Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Григорий

Цитата: Vitaliy. від 13 Січня 2021, 22:33:45А у мене і на холостому і під навантаження теж.
В мене таке було, після кап ремонту пройшов десь25 тис, чим дальші тим більше гриміло, поршньові пальці які ставились нові виробились до 0,3 мм і в одному шатуні втулку провернуло але не критично, поставивив другий блок в комплекті, перед цим замів кільця і вкладиші, голова рідна а потім зробив і рідний блок,  поміняв шатуни з пальцями б\у завод , кільця та вкладиші і тепер чекає своєї черги тому що блок донор не розточував і коліно не шліфував = відносно нормальне,   блок брав у своєму місці на розборкі за 1250 грн, дозволили навіть відкрити піддон та подивитись на вкладиші.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Vitaliy.

Для Алекса
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алекс

Цитата: Григорий від 14 Січня 2021, 19:07:09кап ремонту пройшов десь25 тис, чим дальші тим більше гриміло, поршньові пальці які ставились нові виробились до 0,3 мм і в одному шатуні втулку провернуло але не критич
Можно детально -шо ставил ?
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Григорий

Робилась повна капіталка двигуна, деталі якого виробника я ставив не пам"ятаю адже це було давно, просто потрібно було брати "завод"
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Vitaliy.

Скоро на велик будут ставить кардан, как на МТ :)
 рус иван пнх

ВКБ

Ідея нічим не обмежена. Простіше і дешевше ланцюга нема. У МТ по компоновці коленвалу напрашувався корданний вал та потужність, а саме крутний момент вимагав би подвоїти ряди, тотнафіг треба . У байках потужність більше але обнртами беруть і меншим крутним моментом, пепедаткою зірочок. Тому це лише варіанти які можуть існувати і там і там, але вєліку вага треба мінімальна, а мт пофіг вага.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Vitaliy.

Ничего дурнее не видел. Я о взаимном соседстве железки и дороги.

А ещё есть где дорога пересекается со взлёткой.
 рус иван пнх

User2108

Люди не стали знищувати історичну гілку, в угоду автомобілістів :)

Vitaliy.

Цитата: User2108 від 21 Січня 2021, 10:32:43в угоду автомобілістів
Я б наверно дорогу в другом месте проложил, другим кварталом. Круг и так весьма сложный перекрёсток, а тут ещё и перекрытие движения.

Смотреть до конца-
 рус иван пнх

Алекс

Япошки чистят дорогу в снегу
Интересно,как они ее находят ?
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

drone

Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Vitaliy.

Я не понял, это постановка, или испытания?
 рус иван пнх

YDoron

Цитата: drone від 28 Січня 2021, 22:44:34
www.youtube.com/watch?v=G_4b5z9lKQE

Я уж напрягся, думал штраф за политику делать, а там обезъянка  :-D