Дригається на прогрітому моторі

Автор IvanHinchuk, 19 Грудня 2021, 17:27:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

IvanHinchuk

І так в кінці літа появилась проблема, машина на прогрітому моторі (90°С) починає дригатись на низьких оборотах. Машина Славута 2005 карб 1.2. Тобто заводжу, прогріваю 5 хв, їду в сусідній населений пункт за 10 км там ставлю на хв 5 не важливо заглушені чи зведену, якщо заведена то оберти починають плавати і вона глохне, запускаю і при спробах їхати на низьких- середніх обертах її починає ковбасити поки по трасі не продується або не схолоне проблема не проходить. Незнаю що це, карб чистив ввесь, гусачки міняв - нічого. Я так розумію щось перегрівається а що розуму не хватає  :psih:. Є спеціалісти? :help: 

igo61

Какой цвет свечей после поездки в 10км?
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

IvanHinchuk

Цитата: igo61 від 19 Грудня 2021, 18:17:20
Какой цвет свечей после поездки в 10км?
Да хз останній раз викручував км 400 назад були нормальні не чорні вроді як

igo61

Фото можно сделать? Тогда будет более предметный разговор. Почему прошу?
Я, когда купил "Славку" (карб, 2004г/в, 1.2S, купил "из первых рук" в 2017-м году) тоже бился с дерганиной, сносно можно было ехать только на "подсосе". Первое, что сделал, выкрутил свечи, глянул цвет - белые. Сделал ревизию/профилактику карба, не меняя настроек (промыл, почистил), ревизию зажиганию. Пустился, ничего не поменялось. Значит, подсос лишнего воздуха. И тут начались танцы с бубном примерно на полгода. Не вдаваясь в детали, основной "лишак" тянулся из бутерброда между подошвой карба и всасывающим коллектором.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

IvanHinchuk

Цитата: igo61 від 19 Грудня 2021, 19:45:55
Фото можно сделать? Тогда будет более предметный разговор. Почему прошу?
Я, когда купил "Славку" (карб, 2004г/в, 1.2S, купил "из первых рук" в 2017-м году) тоже бился с дерганиной, сносно можно было ехать только на "подсосе". Первое, что сделал, выкрутил свечи, глянул цвет - белые. Сделал ревизию/профилактику карба, не меняя настроек (промыл, почистил), ревизию зажиганию. Пустился, ничего не поменялось. Значит, подсос лишнего воздуха. И тут начались танцы с бубном примерно на полгода. Не вдаваясь в детали, основной "лишак" тянулся из бутерброда между подошвой карба и всасывающим коллектором.
Коротше дивився свічки, нормальні крім одної яка стояла в 2 циліндрі була якась біло-коричнева з відтінком ржавчини, поміняв, відкрутив кришку для регулювання клапанів під клапаном випуску на тому ж 2 циліндрі не було шайби(не знаю як називається) між болтом регулювання і самим клапаном, купив поставив, відрегулював (нічого не помінялось як ковбасило на гарячу так і залишилось). Помітив що на гарячу коли кручу стартером в якийся момент (не на кожен оберь колінвала) так як підклинює щось провертає, але ой як тяжко. Я незнаю може це та шайба десь кудись😂попала, я незнаю, машина стоїть в гаражі тільки муляє очі, доречі мітки розпредвалу і колінвалу зходяться

Володимир

Цитата: IvanHinchuk від 07 Серпня 2022, 14:53:55доречі мітки розпредвалу і колінвалу зходяться
Не факт, залежно як двивитись, вмт на кв потрібно ставити по мітка на шківу та мітці на кожусі ремня грм, якщо орієнтуватись на штифт, то не вгадаєш. Така ситуація була в мене коли перескакував ремін грм і через це запалювання втікало сильно в плюс, то нагарячу новий стартер з новим акаумулятором не міг провернути кв. Якщо витягнути підсос, то можна було їхати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

IvanHinchuk

Все проблему вирішено, це був датчик холла