Срочно!!! Потрібна відповідь по розмірам шин!

Автор Kritik, 01 Лютого 2009, 22:20:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Роман

В мене всі стоять 165/65/R13 і всьо гуд.... ніде не затирає... і навіть  передні колеса зіщені дозаду.... при максимальному повороті незатирає...  

В суботу іхав із повніть загруженим багажником і задньою сідухою... все гуд... не затирало...

булат

Цитата: ElMasterВ мене всі стоять 165/65/R13 і всьо гуд.... ніде не затирає... і навіть  передні колеса зіщені дозаду.... при максимальному повороті незатирає...  

В суботу іхав із повніть загруженим багажником і задньою сідухою... все гуд... не затирало...
с подклыками?

Роман

Цитата: булат
Цитата: ElMasterВ мене всі стоять 165/65/R13 і всьо гуд.... ніде не затирає... і навіть  передні колеса зіщені дозаду.... при максимальному повороті незатирає...  

с подклыками?

Само собой... как без них то ездить по нашым направлениям...

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

165/70 R13 все четыре без подкрыльников при пробое спереди резина упирается в щеку

Олег

165/65 це стандартна висота ската, тому й не затирає. Цікаво чи варто ставити 165/70, які плюси.
Мінусів завжди більше))))0
Затирає, динаміка гірша і т.д....

Доречі в мене немає лівого підкрилка на передок. Може в когось з вас є зайвий????
Славута 1.2 Taxi

Kritik

в 165/70 плюсів крім м\"ягкості нема
-
1. плаває машина
2. гірше рулиться
3. бреше сіпдометр
4. на рахунок динаміки і тозходу - нічо сказати не можу...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

LonelyWolf

Цитата: LegoДоречі в мене немає лівого підкрилка на передок. Може в когось з вас є зайвий????
Думаю,пересылка выйдет дороже,чем сам подкрылок...

SLIVKA

Як варіант- ставити резину одного виробника і однієї марки тільки різного розміру. Різні виробники наступні проблеми:
стояла літом барум бріліантс 155/70 - красота, м\'яка, дорогу тримає шо зубами, а зараз поставив \"тіпа зимню\" белшину 155/70 - \"шо на возі\", гуде, але я не про те. Розмір однаковий а машина стала вище на мм 5-7, при поворотах кидає з сторони в сторону, як на незбалансованих колесах або \" при гулі\".
Не знаю які там у Тернополі дороги, а у Вінниці ями ще ті! І влетіти на низькопрофільній резині,  щей передніми колесами, в яму- КАПУТ ГІТЛЕРУ! І кашу зі снігом та сіллю краще різати вузькою резиною, бо яке б не було там аквапланування, зупинишся мінімум на бардурі, максимум на заборі.
Моя думка
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Kritik

Цитувати виділенепоставив \"тіпа зимню\" белшину 155/70 - \"шо на возі\", гуде, але я не про те. Розмір однаковий а машина стала вище на мм 5-7
як таке може бути?
хіба шо одна пара взагалі лиса а друга нова.

Цитувати виділенеІ влетіти на низькопрофільній резині,  щей передніми колесами, в яму- КАПУТ ГІТЛЕРУ!
а про яку це низькопрофільну резину ми говоримо?
165/65 на 1 мм нища від 155/70
зато вона ширша і ями переїжжає а не провалюється в них.

Цитувати виділенеІ кашу зі снігом та сіллю краще різати вузькою резиною, бо яке б не було там аквапланування, зупинишся мінімум на бардурі, максимум на заборі.
я не пам\"ятаю коли в нас останній раз була зима нормальна
постійно сухий максимум мокрий асфальт і пару тижнів морозу -15 і снігу по коліна....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.