Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрий

гайки подходят от матиза и очень неплохо смотрятся.

Юрий

chars

:d действительно неплохо, еще хорошо помню был у меня \"Зайка\" в начале 80-х - отличный велик, там такими же гайками колеса были приторочены.

Юрий

SLIVKA

Цитата: Seven Historyза диски отдал 2100грн.

сотку переплатив

в вінниці на базарі 2000грн
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Юрий

EDdi

Цитата: Seven Historyя их брал в Киеве
г д е??

UFO

На углу ул.Гарматной и ул.Гонгадзэ(бывшая метростроевская по-моему), эт район Шулявки. Магазин по продаже дисков,осенью видел там два вида ~1500 грн. за комплект

Юрий

Romka

Цитата: UFOНа углу ул.Гарматной и ул.Гонгадзэ(бывшая метростроевская по-моему), эт район Шулявки. Магазин по продаже дисков,осенью видел там два вида ~1500 грн. за комплект

К&K большими написано, там чуть дороже, но с гарантией.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Саша

Диски це добре, але вони на 0,5 кг важчі за рідні. щов свою чергу збільшує вагу \"непідресорених мас автомобіля\", а це значить раніше капец ходовій , гранадам, як варіант диски К&К Красноярскі але вони майже в 1,5 раза дорожчі за хмельницькі, і на півдюйма вужчі, та легші. Я якщо буду ставити то тільки Красноярські. Також при встановлені литих дисків виникає проблема встановлення грузів при балансировці.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Kritik

зразу видно шо нова людина і влом читати 27 сторінок цієї теми :)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Андрей

У меня стояли К&k откатал 2 года практически не убиваемыевзял еще за 1500грн продал 1700:)

еще К&k  не требуют замены шпилек и спец гаек

абалдеть у меня тоже синяя :( БЫЛА ПРАВДА........

Рома

а я сьогодні поставив тітани КіК.бомба а не машина,резина 165\\70,машина шепче, http://foto.rambler.ru/public/rubasyk/_photos/14/1-web.jpg  http://foto.rambler.ru/public/rubasyk/_photos/13/1-web.jpg

SLIVKA

roma

Пофарбуй матовою краскою частини, що видно через диск.

може машинку треба помити?
А в цілому :cool:
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга