На Славуте загорелся датчик Check Engine

Автор Владимир, 09 Лютого 2009, 18:24:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

и без контактные работают нормально
левые не в счет

Саша

Вопрос великим знатокам инжекторов.

Микас умеет диагностировать линию check engine (ошибка 0650). Какой диапазон тока при контроле?

Володимир

Цитата: KinoВопрос великим знатокам инжекторов.
Микас умеет диагностировать линию check engine (ошибка 0650). Какой диапазон тока при контроле?
Діагностувати точно вміє, за ток не скажу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

Всё, нашел в документации, собственно, на драйвер HIP0045.

Сергій

Подскажите пожалуйста, постоянно выдает ошибки: низкий уровень цепи датчика детонации, неисправность цепи датчика скорости, перегрев системы охлаждения двигателя. Машину только купил, пользуюсь программами sensdiag/kwp_d. как настроить предельно допустимый диапазон температуры (вентилятор включается часто, но стрелка не доходит в красный диапазон), может ли влиять на показания датчика детонации стук в глушителе, по спидометру пробег 35 тыс., программа показывает 4,8 тыс. Заранее спасибо.

LonelyWolf

Датчик скорости под замену. И в программе смотреть - нет ли на нем маски (просто отключен)

Сергій

в какой программе и где можно посмотреть/включить, а то в тех, которыми пользуюсь не нашел такой функции (сенсдиаг и квп-д), предыдущий хозяин менял датчик скорости в связи с отламыванием резьбы под трос
АУУУУУУ. допоможіть

Александр

В інжах я не спец, тому прошу трохи пояснити. Думаю, що накрився ДПДЗ. Симптоми наступні: заводиш машину, натискаєш на газ і нічого не відбувається приблизно до половини ходу педалі, інколи правда душиться і може заглохнути. При їзді страшно шарпає, їздити можна тільки на постійних розгонах. Чек моргає, як йому хочеться, постійно не горить. На діагностику гроші не заплановані :( по симптомах наче дпдз?
Глаза боятся, а руки из жопы.

Володимир

Цитата: Александр НадводнюкВ інжах я не спец, тому прошу трохи пояснити. Думаю, що накрився ДПДЗ. Симптоми наступні: заводиш машину, натискаєш на газ і нічого не відбувається приблизно до половини ходу педалі, інколи правда душиться і може заглохнути. При їзді страшно шарпає, їздити можна тільки на постійних розгонах. Чек моргає, як йому хочеться, постійно не горить. На діагностику гроші не заплановані :( по симптомах наче дпдз?
Схоже що так, а може бути і ДАД.

Александр

о, дякую :) ще таке: оберти на хх дуже рідко бувають нормальні (970), в основному 1500, іноді до 2500-3000 скачуть. При цьому чую клацає клапан на адсорбері. РХХ помер/помирає? Дістало вже до ручки.

Сергей

ну достало а 50 грн за диагностику заплатить нема! странные люди бенза больше спаливаете на проблеме чем стоит диагностика!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Александр

прикольно. Тільки діагностика в нас 150.

Володимир

Цитата: Александр Надводнюко, дякую :) ще таке: оберти на хх дуже рідко бувають нормальні (970), в основному 1500, іноді до 2500-3000 скачуть. При цьому чую клацає клапан на адсорбері. РХХ помер/помирає? Дістало вже до ручки.
Якщо холостого нема то напевне точно ДПДЗ.

Евгений

1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Сергей

Цитата: Александр Надводнюкприкольно. Тільки діагностика в нас 150.
саша стільки коштує адаптер ;) діагностика відкриє очі, тимбільше що симптоми в тебе явні.
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.