Про бізнес

Автор Володимир, 03 Вересня 2013, 15:51:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Підкажіть який можна в місті населенням в 10 тисяч організувати прибутковий бізнес, хочеться щось організувати таке що ще нема, але ідей вже не вистарчає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

да тут дело такое ! быстро только еда бенз продается! все остальное не настолько востребовано! да и таким вопросом многие задаются! все зависит от нароботок! у меня к примеру клиентов валом по ремонту авто! но до сих пор никак не решусь на самостоятельный бизнес! но вот еслиб были денги не на оренду а на покупку помещения на проходняке давно уже не задумываясь такое замутил бы! тут думать надо!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Володимир

Тут питання в тому який новий бізнес придумати, тобто надавати такі послуги або запровадити виробництво що ще нема такого, і щоби цей бізнес давав якийсь прибуток.

Sergik32

окрім магазинчика з продуктами зараз важко щось видумати, щось виробляти-виготовляти то сучі криси кабінетні задавлять перевірчами з МЧС, санстанції, держгіртехнагляд та іншою рогатою худобою. одні приписи і штрафи, хоч якби там ідеально все не було
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32окрім магазинчика з продуктами зараз важко щось видумати, щось виробляти-виготовляти то сучі криси кабінетні задавлять перевірчами з МЧС, санстанції, держгіртехнагляд та іншою рогатою худобою. одні приписи і штрафи, хоч якби там ідеально все не було
Та в нас тих магазинів всяких куча, куди не глянь. На рахунок служб то ти правий, особливо наглі ті що в погонах.

Юрій

Цитата: Salek
Цитата: ВолодимирПідкажіть який можна в місті населенням в 10 тисяч організувати прибутковий бізнес, хочеться щось організувати таке що ще нема, але ідей вже не вистарчає.
Вы хороший программист.Почему не двигаться в этом направлении?
+1!  ;)

Володимир

Цитата: Salek
Цитата: ВолодимирПідкажіть який можна в місті населенням в 10 тисяч організувати прибутковий бізнес, хочеться щось організувати таке що ще нема, але ідей вже не вистарчає.
Вы хороший программист.Почему не двигаться в этом направлении?
У нас на місці в такому напрямку особливо не розвинешся, тому що народ все хотів би за копійки. Якщо міняти місце роботи на якусь фірму що займається програмуванням, то за наявності постійної роботи смислу нема, так як найближча солідна фірма за 50 км, а там появляються свіжі проблеми, або кататись кожного дня по 100 км або ближче до роботи винаймати житло для сім\"ї, що також вносить проблеми у життя. В результаті можна отримати мінус до нинішньої ситуації.

Taraseevich

там выше про програмированию реч идет-так это тема толковая....
а торговля-рисково начинать,законно неполучится никак..,НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГОНДУРАСОМ.....
надо накормить:налоговая,защита прав потребителей,обеп,менты,пожарники,санипедемстанция,хозяина помещения и прочие есть....
Я вот сегодня закрываю свою торговую точку,и буду работать продавцом :( ....

Юрій

В нас кругом \"пакращення\".  :(   ]:->  

Може, спробувати писати якісь програми для замовників з інету? Чув, що є таке.   *DONT_KNOW*

Володимир

Цитата: KOTЯ конечно не силен в програмировании, так только в меру своих потребностей, но онлайн управление микасом? корректировка прошивок, это как минимум нужно знать что в исходниках прошивки сидит. Или писать свою. Ведь так?
Основні формули формування кута запалювання та суміші є в неті, а більше там не потрібно.
Цитата: VladimirNNБизнес сейчас тяжело открыть. Конкуренция+взяточники+непонятный налоговой кодекс. Рискнуть стоит, но хочется не прогадать. Вот у меня душа лежит к магазину автозапчастей, но к сожалению ни возможности, ни денег на это нет.
У нас вже таких є три штуки на 10 тис. населення.
Цитата: Taraseevichнадо накормить:налоговая,защита прав потребителей,обеп,менты,пожарники,санипедемстанция,хозяина помещения и прочие есть....
З цим проблема, кожна служба приходить і каже ми прийшли до вас на перевірку, але якщо ви нам дасте те що ми хочемо, то ми напишем що все ок і до побачення. Одного разу був свідком коли мент прийшов на одну фірму і каже що мені потрібно і вже, робочі кажуть що без власника не можемо, а тому пофіг, хочете мати проблеми зараз зробимо.
Цитата: ЮрійМоже, спробувати писати якісь програми для замовників з інету? Чув, що є таке.   *DONT_KNOW*
Зараз пішла така тенденція, що всі хочуть в основному на інтернетмагазини чи щось подібне, потрібно освоювати інші мови програмування.
Цитата: ЮрійВ нас кругом \"пакращення\".  :(   ]:->
Ну так

Саша

я тут немного помешан на авиасимуляторе и регулярно почитую форум avsim.su, так там мужичок из российской глубинки начал постройку КТС. Сначала для себя, потом показал ребятам, ребятам понравилось, он арендовал помещение, открыл какбы кружок с теоретическими и практическими занятиями, сообщество помогло компами, джойстиками... короче, дети в поселке были счастливы... пока не пришли \"они\". закрыли за отсутствие сертификатов, пожарники... и прочие дыбилы. Всё, мужичок работает в другом городе, малыши опять ничем не заняты в свободное время.

так вот я о чем, может попробовать открыть радиокружок для детворы или что-то наподобие, типа автокружок... гляди, мож бюджетные деньги, которые на это выделяются 100% можно будет пощупать... хотя, потом не отчитаешься, лучше если кружок, то пусть за счет родителей, так вернее. хули, дети при деле, родители знают что они не на стройке план курят... ну вы меня поняли.

Володимир

Цитата: Kinoя тут немного помешан на авиасимуляторе и регулярно почитую форум avsim.su, так там мужичок из российской глубинки начал постройку КТС. Сначала для себя, потом показал ребятам, ребятам понравилось, он арендовал помещение, открыл какбы кружок с теоретическими и практическими занятиями, сообщество помогло компами, джойстиками... короче, дети в поселке были счастливы... пока не пришли \"они\". закрыли за отсутствие сертификатов, пожарники... и прочие дыбилы. Всё, мужичок работает в другом городе, малыши опять ничем не заняты в свободное время.

так вот я о чем, может попробовать открыть радиокружок для детворы или что-то наподобие, типа автокружок... гляди, мож бюджетные деньги, которые на это выделяются 100% можно будет пощупать... хотя, потом не отчитаешься, лучше если кружок, то пусть за счет родителей, так вернее. хули, дети при деле, родители знают что они не на стройке план курят... ну вы меня поняли.
У нас подібні всякі гуртки є безкоштовно у колишньому \"будинку піонера\", і то діти з неохотою ходять.