Подкрылки. Выбор и установка.

Автор Олег, 02 Березня 2009, 21:48:18

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Andrew1.2Li

[url=http:

Taraseevich

знач надо и мне антикорить,но подкрылки под вопросом??боюсь я их при первой поездке на рыбалку-оставлю или мучать меня начнут...

Andrew1.2Li

Цитата: Taraseevichзнач надо и мне антикорить,но подкрылки под вопросом??боюсь я их при первой поездке на рыбалку-оставлю или мучать меня начнут...
Та не ставте эти подкрылки,гадость!Лишний раз делать дырки в своей машине,своими руками-эт не хорошо!Хорошенько промовилить под крылами и усё!)

[url=http:

Taraseevich

Цитата: Andrew1.2Li
Цитата: Taraseevichзнач надо и мне антикорить,но подкрылки под вопросом??боюсь я их при первой поездке на рыбалку-оставлю или мучать меня начнут...
Та не ставте эти подкрылки,гадость!Лишний раз делать дырки в своей машине,своими руками-эт не хорошо!Хорошенько промовилить под крылами и усё!)
согласен на все 100%..

Sergik32

ну чим вони такі вже погані ті підкрилки, зимою солі з селітрою так навалить під крила, що ніякий антикор не спасає, а тут хоч нелетить так, да повітряно-водно-солева суміш попаде на метал, але ж не в такій кількості. Згоден, в славуті крило над заднім колесом гниє і з підкрилком, просто всередині є конденсат і від цього нікуди не дітися. А от на рахунок поїздки на рибалку і залишитися без підкрилків то я не уявляю, гарно і правильно установлені вони ніде не труть
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32ну чим вони такі вже погані ті підкрилки, зимою солі з селітрою так навалить під крила, що ніякий антикор не спасає, а тут хоч нелетить так, да повітряно-водно-солева суміш попаде на метал, але ж не в такій кількості. Згоден, в славуті крило над заднім колесом гниє і з підкрилком, просто всередині є конденсат і від цього нікуди не дітися. А от на рахунок поїздки на рибалку і залишитися без підкрилків то я не уявляю, гарно і правильно установлені вони ніде не труть
Підтримую, сіль на дорогах така ядовита що змиває будь який мовіль. З заду можливо і можна обійтись, але з переду ні, є таке цікаве місце зі сторони салону під крилом, там набивається пісок зі сіллю, потім в тому районі вигниває все, і крило і кузов з середини і навіть пороги.

А щоби не гнили крила в місті закручування шурупів, то потрібно після установки підкрилок зняти і  добре промазати мовілем стик клила з підкрилком і крило з протилежного боку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

одна фігня мені не подобається, зимою коли сніг то налітає туди сніг-відсів-пісок-сіль на верхню частину бака (ліва сторона), там де смотровий лючок з датчиком палива, і починає ржавіти. Я вже д умав якусь гуму з камери присобачити між підкрилком і амортизатором
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32одна фігня мені не подобається, зимою коли сніг то налітає туди сніг-відсів-пісок-сіль на верхню частину бака (ліва сторона), там де смотровий лючок з датчиком палива, і починає ржавіти. Я вже д умав якусь гуму з камери присобачити між підкрилком і амортизатором
Бризговики постав, я поставив зразу, не дочекавшись зими, то дно під багажником чисте.

Sergik32

бризговики стоять, я без них і машину не заводив би, не говорячи про те щоб їхати по калюжах.
закидає сюдою, по стрілці,

але це після снігу я таке побачив, хоча напевно там завжди брудно

Володимир

Цитата: Sergik32бризговики стоять, я без них і машину не заводив би, не говорячи про те щоб їхати по калюжах.
закидає сюдою, по стрілці,

але це після снігу я таке побачив, хоча напевно там завжди брудно
В мене там тільки пилюка, пісок не закидає після того як поставив таврійські бризговики.

На фото грязюка попала ще до встановлення бризговиків, просто на початках я старався машину не мити, так як свіжа краска ще добре не полімеризувалась і сильно царапалась. В мене колір якийсь такий що дуже видно царапини.

kipa192

Цитата: soniccВсем доброго дня! Вот стал вопрос ребром так как время пришло.
Дело в том что у нас в продаже есть подкрылки на авто двух производителей: 1-й Mega-loкer (Украина Харьков). 2-й Nor-plast. (Россия Питер)
 У меня стояли первого производителя, но дело в том что при пригруженной машине на трассе они затирали, пока их не порвал в хлам и не выбросил. Лето от катал без них, но идет зима. Хочу купить новые, вот и дилемма появилась, кто какие подкрылки юзает, может второго производителя купить или же первого опять. Может Nor-plast более глубокие и не будут затирать, может качество лучше. Народ посоветуйте поделитесь, так как обзвонил всех в Киеве на данный момент, говорят что нет в наличии. А хотелось бы их посчупать, может кто уже сравнивал и те и те. Буду признателен за советы, да и многим наверное будет интересно.

Возьми подкрылок передний  одной фирмы и вставь в другой подкрылок и определись какой по высоте больше. Так же сравни и задние подкрылки между собой. Все увидиш Сам.

Дмитрий

Всем спасибо, я когда то говорил что брать однозначно Харьков, короче взял себе опять его, Росию на славку нашёл только в Донецке. У нас сравнивал по качеству с другой машины, да они вроде толще, но качество пластика на вид желает лучшего. Так что на днях поставлю, и наверное буду греть феном чтоб утопить их. Кто так делал скажите как определить хватит греть или продолжать что бы подкрылок выдавить, ведь если перегреть до дырку можно сделать:((
Прежде чем ломать почитай выучи мат часть:))))

Taraseevich

если машина моется на мойке-то защита и нафиг ненужна...

kipa192

Не старайся прогнуть за один раз. Прогревай постепенно неспеша , и все время пробуй на деформацию прогретого места.Прогрел и сразу мокрой обьемной тряпкой вытягивай (выдавливай) где нужно.Если сухой  ветошью то можно продавить . Лучше по чуть чуть , фены то ведь разные .Сначала приглядись как загнута кромка подкрыльника которая выступает наружу вокруг колесной передней арки , может нужно подровнять прилегание. Перед процедурой постановки подкрыльников , смаж болт наружный крепления бампера . это на случай если предется снимать бампер в дальнейшем.