Славута (заз 1103) — Тахометр+вольтметр+часы в стд торпедо.

Автор zion, 22 Квітня 2015, 13:00:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

romuald

Цитата: Олександр 1968 від 03 Листопада 2020, 09:42:43
Ігор61!Тема непогана, враховуючи що працюючи електриком на дилерській СТО бачив таврії та славути в яких на кнопках були відсутні навіть піни з проводами на підсвітку(десь з року 2006).Правда якщо за кермом буде хтось інший то його будуть шугати невідомі працюючі світлодіоди.В мене один поки що вкл вентилятора

Гемору було багато при установці світлодіода? Наскільки зручно (незручно) вертіть отвір у металевій шкалі...?...чи там люмінь?

Володимир

Цитата: romuald від 03 Листопада 2020, 11:26:37
Наскільки зручно (незручно) вертіть отвір у металевій шкалі...?...чи там люмінь?
В показометрах нового зразка пластмаса, товщиною 0,3-0,5 мм приблизно.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

romuald

Цитата: Володимир від 03 Листопада 2020, 11:37:45
Цитата: romuald від 03 Листопада 2020, 11:26:37
Наскільки зручно (незручно) вертіть отвір у металевій шкалі...?...чи там люмінь?
В показометрах нового зразка пластмаса, товщиною 0,3-0,5 мм приблизно.
У мене старого зразка ще на 5 лампочок. Я лампи підсвітки коли міняв на світлодіодні, то чмусь не звернув уваги на шкали. Але мені здалось, що вони металеві.

Олександр 1968

Не пам,ятаю блін,склєроз.Так як машина 2004 р.в ще з алюм.картером двигуна,то скоріш за все тат теж тонесенька люмінюва пластинка.Якщо придивитися до фото то там символ закритий невеличкою шестерінькою яка грає роль костиля для світлодіода.Бо в тій пластинці як в старої баби.Замащувати якимись герметиком чи клеєм не хотілося.Крім того зліва від руля стоїть кніпка наглого включення карлсона(для тягнучок по місту).Там теж лампа засвічується при включенні,але по причині вказаній вище Ігором,її ніфіга не видно.