Допоможіть підібрати хороший октан коректор.

Автор Andriyko.92, 25 Жовтня 2015, 13:11:11

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Andriyko.92

Вибачаюся шо заводжу ту тему бо бачив шо внизу є ще не закрита така ж подібна тема але все таки вирішив відкрити нову. Отже пацани така штука хочу поставити собі той октан коректор але не знаю де його знайти і який саме брати я сам зі Львова. В мене стоїть газ метан заводжу на бензині і деколи буває шо і на бензині треба пару км проїхати то це дуже важко коли запалення ( трамбльор) виставлений під газ ( раннє запалення ) і на бензині вона перше тупить потім їде ))) якось так ... порадьте якийсь хороший той октан коректор . Дякую .
і якшо потрібно то така інфа моєї машини : 1.2 карб канєшно 2005 р.в славута

YUKON

В мене стояв АД-5, погугли купиш! Він з датчиком детонаціі!

Andriyko.92

стояв чи ше стоїть ? якшо ще є то як він тобі ? є за що гроші давати чи не вартує воно того ? опиши по максимум його роботу пліз

YUKON

Авто продане, ще в 2014 році, стояло мать років зо два! Він потрібен реально коли часто змінюєш бенз з 92 на 95 і навпаки! Принцип роботи заснований на датчику детонації...як тільки з'являється детонація ту же зміню кут запалювання на більш пізніший, але авто реально з ним тупить! Оскільки в свій час його робота мене не влаштувала, то продав його і поставив мікропороцесорну систему запалення, ото реально допомагає норм їхати практично при любому бензі!А ле вартість одного і іншого деаметрально протилежна! Купував АД-5 за 150 грн чи шось таке, та МПСЗ за грн. 700 тоді була!

Vladilenovich

Лет 6-7 езжу с октан-корректором АД-5-мне нравится. Но их уже нет, а вроде бы АД-7 есть в разной модификации( и под бензин-газ). По-гугли-может ещё кто-то балуется/барыжит?
З.Ы. Ну, типа на ОЛХ за 988 грн!? Цены сейчас, КА-ПЕ-ЦЦЦ. А я брал за 250...

Коля

мой совет - если ездишь часто газ/бензин, не заморачивайся, копи денег и покупай МПСЗ в комплекте с БК под него. реально удобная и нужная вещь! уже лет 4-5 катаюсь с ним, и вообще полон радости. при необходимости все настройки меняются оперативно и гибко, а не привязан к жесткому алгоритму.

Наш человек читает инструкцию только тогда, когда точно понял, что поломал.
п.с. я еще не маг, но учусь.

Dimzik