здох акум :(

Автор gray-black, 16 Квітня 2016, 21:52:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Vitalka від 22 Квітня 2016, 22:20:16
Это почему? Если на исправной машине батарея всегда в заряженном состоянии, и ничего её не садит (ну можете клемму скидывать). С чего ей сульфатом покрываться?
Інколи буває що стартером більше крутиш ніж акумулятор встигає взяти зарядки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Цитата: Salek від 23 Квітня 2016, 08:29:17

Если нагрузишь гену чтоб выдал ток 65А но сгорит нафик.
65А?14V=910Вт
На автобусах ЛиАЗ и ЛАЗ стоЯл генератор киловаттный. Но то настоящий киловатт, не то что на легковушке. И батарея там была наверно 130 А\ч.
Цитата: Володимир від 23 Квітня 2016, 10:34:09
И шо нужно делать? Ставить генератор с танка (с тепловозу краще :) ), или устранять причину, почему мотор сразу не запускается?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitalka від 23 Квітня 2016, 12:28:17
Цитата: Salek від 23 Квітня 2016, 08:29:17

Если нагрузишь гену чтоб выдал ток 65А но сгорит нафик.
65А?14V=910Вт
На автобусах ЛиАЗ и ЛАЗ стоЯл генератор киловаттный. Но то настоящий киловатт, не то что на легковушке. И батарея там была наверно 130 А\ч.
Цитата: Володимир від 23 Квітня 2016, 10:34:09
И шо нужно делать? Ставить генератор с танка (с тепловозу краще :) ), или устранять причину, почему мотор сразу не запускается?
В гаражі дозаряджати.

YUKON

Цитата: Salek від 23 Квітня 2016, 12:52:12
Цитата: Vitalka від 23 Квітня 2016, 12:28:17
На автобусах ЛиАЗ и ЛАЗ стоЯл генератор киловаттный.
Я на автобусе MAN видел 140А 24V.Так может на Таврию прилепим гену на 3,36кВт. ;)
Ненуашо, раз треба то треба ставити! Хоча я так міркую - то маловасто буде! Дайош 5 кВт! :-D :-D :-D

Lisiy83

может ещё в багажнике дизель-генератор возить?  :-D

YUKON

Цитата: Lisiy83 від 25 Квітня 2016, 12:57:48
может ещё в багажнике дизель-генератор возить?  :-D
Ні то вже накладно! :-D :-D :-D :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

ну ви не рівняйте бусіка ЛАЗ чи ЛиАЗ, там троха батарейки інші і геники там такі як для автобуса, навіть на КавЗИКу, хоча там все газоновське, але там стояв геник сильніший бо освітлення в автобусі багато. Славуті достатньо 45А і ніяких переробок, якщо АКБ попався хароший то його хватає з головою, раз чи два в тиждень завести і виїхати з гаража, ну і обратно тоже. Я свою в суботу ледь завв, і тримав трохи щоб насіс закачав бензин з баку, і всеодно з 3-ї попитки тіко завелась, до того тиждень не чіпав. Таке буває, бо то славута, а не логан 1,4
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексчук

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2016, 13:42:36
ну ви не рівняйте бусіка ЛАЗ чи ЛиАЗ, там троха батарейки інші і геники там такі як для автобуса, навіть на КавЗИКу, хоча там все газоновське, але там стояв геник сильніший бо освітлення в автобусі багато. Славуті достатньо 45А і ніяких переробок, якщо АКБ попався хароший то його хватає з головою, раз чи два в тиждень завести і виїхати з гаража, ну і обратно тоже. Я свою в суботу ледь завв, і тримав трохи щоб насіс закачав бензин з баку, і всеодно з 3-ї попитки тіко завелась, до того тиждень не чіпав. Таке буває, бо то славута, а не логан 1,4

Перед запуском после длительной стоянки рекомендуется закачать бензонасосом (вручную) бензин и заведется с пол тыка, если карб правильно настроен.

При холодном запуске подсос вытягиваете? Нет? А нужно бы, пусть не так как зимой, но пользоваться им все равно нужно, просто нужно приловчиться и запомнить положения по окружающей температуре :)

Sergik32

категорично погоджуюсь з написаним, так робив на москвичу, а тут маю славку 1,2 плацкарт інжехторну, там підсоса зняли ще на заводі.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Алексчук

:) Ну тоді СОРРИ!

Тогда нужно дать больше времени "мозгам" подумать. На Сенсе в сильный мороз включаю зажигание, насос закачивает, выключаю, жду окончания тарировки РХХ и потом уже идет процедура заводки :).

Sergik32

я тоже так само роблю, тільки не виключаю ключа, а почекаю і заводжу.

Володимир

Цитата: Алексчук від 25 Квітня 2016, 14:24:10
:) Ну тоді СОРРИ!

Тогда нужно дать больше времени "мозгам" подумать. На Сенсе в сильный мороз включаю зажигание, насос закачивает, выключаю, жду окончания тарировки РХХ и потом уже идет процедура заводки :).
Це все лишнє, РХХ адаптується після кожної зупинки двигуна, якщо РХХ не міняв, то значить перед першим включенням запалювання він бува адаптований.

Sergik32

не міняв, періодично чищу, просто після довгої стоячки така картина наблюдається, АКБ в нормі, ну коли довго стоїть то вольтаж 12,2-12,5В

Vitaliy.

12.2, то это трохи розряженый.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Sergik32

ну це коли постоїть тиждень то є 12,2-12,3В, коли їжжу то нормально, РН видає 14,4-14,5В, і електроліт 1,27.