Поворотний кулак, підшипник передньої ступіци

Автор JeepKa, 15 Жовтня 2016, 16:47:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

JeepKa

Загудів мені міняний 2роки назад (+-60тис.)
підшипник ступіци фірми не пам'ятаю. + Ще був якийсь люфтец в тих краях. + Шарова не з першого разу вдалося затягнути щоб не бовталась. Кароч хочу поміняти все разом.
1. Підшипник. Який зараз в тренді? Щоб добре ходив і не за космічні гроші? Типу колодок Томекс :-D
2. Поворотний кулак ( цапфа) начитався на запчастяхзаз що завод вже не робить той девайс. В іншому магазі розказали що літьйо все з одного заводу а обробляють їх вже різні пп. Хто вже брав таке зп і все гаразд відпишіться де брали?
3. Є тут в нас один таваріщь який розбирає інвалідки відповідно там пробіг від 2-35тис. Може то взяти, вибрати там все вкупі зібране? Ціна питання 350грн.
Щось порадьте.... :popcorm:
В мене вже ще чучуть і буде 200тис.
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

Андрей

Бачив відео як Дядько Максим завтулював кулак схожий по конструкціїї на наш.Може до нього звернутись?

Юра

Вам тот дядько столько вломит, что и машину иметь перехочется. Шаровая и развертка на 16мм может решить проблему разбитого посадочного.
Если шо есть и то и то.
Продаю деревяные кровати из натурального бука, производитель Эстелла.

Володимир

Цитата: JeepKa від 15 Жовтня 2016, 16:47:36
3. Є тут в нас один таваріщь який розбирає інвалідки відповідно там пробіг від 2-35тис. Може то взяти, вибрати там все вкупі зібране? Ціна питання 350грн.
Якщо є можливість поїхати до дятька і намісці ще на машині пощупати деталі, то краще візьми в дядька в зборі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

JeepKa

Кароч ніц з того роя не вийде. Треба підшипник.
Яка то зараз добра фірма.? Про фаг знаю, дорого.

JeepKa

Чуваки....
Шо ніхто не міняв підшипника ступіци?
чи має мати підшипник люфт на роліках між зовнішньою і внутрішньою обоймою?
сервісмен каже, що коли затягнеться граната той люфт зникає. :wacko:

JeepKa

Юра

На зад поставил Самару, а на перед АТ. АТ покупал за 120 грн, уже 5тыс проехал.

Андрей

+ за АТ.Раніше собі ставив коли вони по 50 грн були.Літом поміняв 4-5 тисяч пройшли.Все ок.Люфт має поки не затянеш ступицю

ZaVa

Цитувати виділенеВыкинь нахер роликовое гaвно.
Не согласен.
У меня спереди на обоих колесах установлен роликовий подшипник - http://samip.ru/2012/08/podshipnik-perednij-537907/
Проблем, как и люфта, нет. пробег 40 тыс.
Так что рекомендую.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Сволочь

Цитата: ZaVa від 19 Жовтня 2016, 09:53:30
Цитувати виділенеВыкинь нахер роликовое гaвно.
Не согласен.
У меня спереди на обоих колесах установлен роликовий подшипник - http://samip.ru/2012/08/podshipnik-perednij-537907/
Проблем, как и люфта, нет. пробег 40 тыс.
Так что рекомендую.
Категорически НЕ СОГЛАСЕН! :nea:
У отца на космиче стояли шариковые, в редукторе, так редуктор постоянно "выл", пока в очередной раз(3 или 4) не поставили роликовые.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

Цитата: Сволочь від 19 Жовтня 2016, 11:17:21Категорически НЕ СОГЛАСЕН! :nea:
У отца на космиче стояли шариковые, в редукторе, так редуктор постоянно "выл", пока в очередной раз(3 или 4) не поставили роликовые.
Я так розумію що мається на увазі задній міст. То тут питання не в підшипниках, а в регулюванні, просто після останньої розборки вдало відрегулювали.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сволочь

Регулировали и специалисты и на СТО, хватало до 10 тык пробега мах. Предпоследний раз, мастер посоветовал, в случае появления "воя" поставить роликовые, ставил их уже я сам, насмотрелся как регулировать зазор, так машину отец и продал, без волков в мосту.
З.Ы. Подшипники доставал у нас на заводе, т.к. на СТО и магазинах были только шариковые.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

JeepKa

хтось стикався з Подшипник ступицы ВАЗ-2108,2110,ЛАНОС,ТАВРИЯ передний, Москвич 2141 задний (907) (пр-во Finwhale) ?http://avtoromny.zakupka.com/p/139954573-podshipnik-stupicy-vaz-2108-2110-lanos-tavriya-peredniy-moskvich-2141-zadniy/
в неті відгуків нуль

Юра

Finwhale делает много запчастей, у меня сейчас фильтр масляный стоит. Качество неплохое. По цене на уровне с HOLA NB721