Проблема з оновленням Windows 7

Автор Володимир, 18 Грудня 2016, 21:02:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

На компі стоїть Windows 7 Enterprise x64, при спробі оновити систему видає повідомлення.

В користувача права адміністратора.

Куди залізти щоби дозволити оновлення.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

EvgenS

А зачем оно тебе обновление??? После каждого обновления добавляются дополнительные процессы в работе, компьютер после нескольких таких обновлений начинает тупить понемногу. Я я у себя отключил автоматическое обновление, если винда работает исправно то оно и на.... не нужно.

Сволочь

Цитата: EvgenS від 19 Грудня 2016, 06:20:25
А зачем оно тебе обновление??? После каждого обновления добавляются дополнительные процессы в работе, компьютер после нескольких таких обновлений начинает тупить понемногу. Я я у себя отключил автоматическое обновление, если винда работает исправно то оно и на.... не нужно.
+100500! :drinks:
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

у мене обновилось і навернулась сєттєва карта, комп сам перегружався коли хотів, а це по 5 разів на годину. Зніс нахер вінду і коллєга мені установив 7-му але без обновлялки і сказав не вздумай обновлялку включати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Можилво і так, хотів меню пуск привести до стилю ХР, а опцій таких нема, то подумав що з оновленням мали б появитись.

Юлий

7-ма немає такого, даже після обнови.

Володимир

Цитата: Юлий від 20 Грудня 2016, 13:32:09
7-ма немає такого, даже після обнови.
Як немає, коли і на сайті майкрософту пишуть що є, і в мене на роботі компи з сімкою мають таку функцію.

Юлий

Володимир

Якщо вірити вікіпедії то ентерпрайз сама повна.

Сергей

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

GETbMAH

Скоріш за все на компі настроєні т. зв. Групові політики, які мають вищий пріоритет над налаштуваннями windows update у панелі управління. Ось тут http://windowsnotes.ru/windows8/nastrojka-avtomaticheskogo-obnovleniya-v-windows-8/ написано, як можна самому поправити групові політики, текст починається з середини статті "Опять нажимаем Win+R и открываем редактор групповой политики командой gpedit.msc...". У плані налаштування windows update 7 та 8 майже не відрізняються.
Необхідно встановити параметр "Настройка автоматического обновления" в положення "5 – разрешить локальному администратору выбирать параметры" - і тоді можна буде налаштувати оновлення через панель управління
Slavuta 1.3 Si
Drive2