пропадає тормозна жидкість

Автор юрик1980, 11 Січня 2017, 11:09:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

юрик1980

пропадає тормозна жидкість попробував рукою тормозний  головний циліндрик сухий а вакуумник мокрий щораз більше втікає тормозна жидкість

Григорий

Перебирай або міняй головний циліндр.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

YUKON

Цитата: юрик1980 від 11 Січня 2017, 11:09:23
пропадає тормозна жидкість попробував рукою тормозний  головний циліндрик сухий а вакуумник мокрий щораз більше втікає тормозна жидкість
Я не трогав, така проблема постійно з'являлась на зиму і пропадала з настанням теплої пори року, просто доливав тормозуху! Окрім того, в мене вона дуже не пропадала, грам мож 50 за всю зиму! Спробуй...але якщо витікає багато то заміна ГГЦ обов'язкова! Обумовлено це розрізною манжетою що встановлена в кінці ГГЦ на поршеньку (від вакуумного підсилювача, тому і мокренькій він) точніше якістю гуми з якої вона зроблена! Вона постійно соплить при холодах, але як тільки стає тепло все стає норм. Тобто сама гума на холоді втрачає еластичність! Поки понаблюдай але при потребі заміни ГГЦ! І ні в якому разі не став ремкомплектів..."г" ще те!

Сергей

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

ali

я міняю тормозуху кожен рік, чи раз на 2 роки. Тоді манжети головного тормозного циліндра живуть довше.

Сергей

Цитата: ali від 21 Січня 2017, 15:07:20
я міняю тормозуху кожен рік, чи раз на 2 роки. Тоді манжети головного тормозного циліндра живуть довше.
Сомневаюсь что это прямая зависимость. Я меняю раз в 3 года, но заводской ГТЦ умер через 4 года, а другой уже 6 лет стоит.

Max 55

Цитата: Сергей від 21 Січня 2017, 17:22:00
Цитата: ali від 21 Січня 2017, 15:07:20
Сомневаюсь что это прямая зависимость. Я меняю раз в 3 года, но заводской ГТЦ умер через 4 года, а другой уже 6 лет стоит.
Есть зависимость, все из за того что ТЖ со временем впитывает влагу, а последняя как раз и разрушает детали коррозией

юрик1980

поміняв гтц на новий агат 200грн фенокс беларуський 350 говорять що він кращий та агат теж працює нормально

YUKON

юрик1980

гр на місці буде пропадати поміняю задні супорти вони часто летять

YUKON

Цитата: юрик1980 від 06 Лютого 2017, 15:12:48
гр на місці буде пропадати поміняю задні супорти вони часто летять
Ну може...але в мене жодного разу за 120 тищ!

Саwa

Теж пропадає після зими гальмівна рідина. ГГЦ сухий, вакууму нема. Але побачив, що є підтьок під педалю гальма. Треба міняти ггц чи може щось інше?

drone

Или перебрать если есть инструмент. Два года назад перебирал кременчуцким ремкомплектом. Пока нормально ездит.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Сергей

Цитата: Саwa від 17 Березня 2023, 22:26:55Теж пропадає після зими гальмівна рідина. ГГЦ сухий, вакууму нема. Але побачив, що є підтьок під педалю гальма. Треба міняти ггц чи може щось інше?
А на задних колесах смотрел? Там барабаны- не сразу так и увидишь...