Погана робота стартера/акб

Автор Андрій, 01 Лютого 2017, 18:25:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ZaVa

Цитувати виділенеАКБ потрібно зарядити зарядним, а не гратися, бо на слідуючу зиму будеш брати нову АКБ.
Не дожив до слідуючої зими . . . .

А по темі, то думаю, що "п"ятаки" залипають на стартері.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

$lavka

Литол убрать , несколько капель масла и будет норм

Андрій

ZaVa
На знятому стартері втягуюче ідеальн працювало
я думаю скоріш за все змазка загустіває, тугувата, із за цього між шестернею та маховиком створюється невеличкий натяг між шестернями і не дає шестерні вільно піти
може ВДшкою на шестерню збирзнути шоб вискальзувала?

[img]http://s

$lavka

Цитата: Андрій від 10 Лютого 2017, 06:45:33
ZaVa
На знятому стартері втягуюче ідеальн працювало
я думаю скоріш за все змазка загустіває, тугувата, із за цього між шестернею та маховиком створюється невеличкий натяг між шестернями і не дає шестерні вільно піти
може ВДшкою на шестерню збирзнути шоб вискальзувала?
Не между шестернями , а между валом и бендиксом и между сердечником и катушкой втягивающего .
У немцев в войну автоматы из за смазки зимой у нас клинили .

ZaVa

Без навантаження та із навантаженням різні струми протікають через контакти на п"ятаках. Як варіант заміряти перехідний опір на п"ятаках або падіння напруги при роботі стартера.

А що до змазки - так, літол там не потрібен. Я на звичайному стартері коли пребирав, то пшикав ВД і все. Зараз редукторний - до стартера не лазю.

Valeriy

Кто скажет у кого был стартер на славке Электромаш? Подлежит ли ремонту? Что чаще всего в нем ломается? Какой посоветуете брать стартер? И еще...в чем может быть причина: поворачиваю ключ зажигания в первое положение, слышен громкий щелчок, я так понял зажигания, ключ потом до упора - тишина, не заводится. Заводится аж за 4 разом. Что это может быть?

ZaVa

Цитувати виділенеЧто это может быть?
Контактная группа замка, реле стартера, втягивающее, плохая масса на кузов . . . .

Valeriy

Цитата: ZaVa від 25 Лютого 2017, 16:56:57
Цитувати виділенеЧто это может быть?
Контактная группа замка, реле стартера, втягивающее, плохая масса на кузов . . . .
Маса хорошая (кинул косичку с КПП на кузов), поменял замок зажигания две недели назад, проблема сперва была исчезла, но не надолго.

Valeriy

Цитата: Salek від 26 Лютого 2017, 05:53:51
Цитата: Valeriy від 25 Лютого 2017, 19:33:35
проблема сперва была исчезла, но не надолго.
[/quote В смысле отверткой замкнуть напрямую? У меня так через раз...раз заведется с первого раза, второй раз через 3-4 раза...когда как
Попробуй стартер "напрямую",чтобы знать куда копать.