Як встановити прикурювач

Автор artem_krul, 07 Квітня 2017, 13:40:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

artem_krul

Доброго дня. У мене Славута "Стандарт", немає прикурювача, виникла в ньому необхідність, бо потрібно підключати GPS трекер на час поїздок по роботі. Підкажіть куди можна його підключити, можливо можна напряму проводи на акумулятор, чи може можна під'єднатись до проводів підсвітки салону або багажника? Я подумав. що можна відключити підсвітку багажника і прикурювач до них підключити, а потім коли не потрібно то відключити і все, бо мені фактично прикурювач буде потрібен лише інколи. Чи можливо є інший простий спосіб його підключити? Підкажіть будь ласка, бо дуже потрібно.

Sergik32

якщо є бажання спалити проводку і машину то тоді можна і до освітлення під'єднатися. А якщо по нормальному і щоб постійно було живлення то треба кинути окремий провід на АКБ (через запобіжник на 20А, є такі проводочки з карпусом запобіжника), а інший кинути на масу. Це буде правильно і дуже правильно. Січення провода не менше 2,5квадрата
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Можна зняти кришку блока запобіжників і підключитись туди.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

artem_krul

Дякую за роз'яснення. Тобто я так розумію треба придбати окремий провід із запобіжником, кинути його на плюс аккумулятора і інший провід на массу на кузов і до цього провода підключити прикурювач?

artem_krul

Зважив всі за і проти, і записався до автоелектрика, після установки відпишуся про те, що як і куди підключали.

Sergik32

ну можна і так, електрик знає що робити, а можна і так як Володимир написав, підключитись до тих запобіжників що у колодці, там є вільні слоти
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

artem_krul

Можна пробувати самому, просто я вирішив, що краще хай вже буде якісно і на роки, щоб і колись пилосос підключити і ще може щось корисне. Та й люблю я своє авто і не хочу йому нашкодити.) В будь якому випадку, дуже дякую Вам за корисні поради. Після того як мені все встановлять я і сам про все напишу, щоб комусь стало можливо теж у пригоді.

Vitaliy.

Только электрик (толковый), видя работу другого электрика (так себе), возглашает- нихера се тут наверчено  :facepalm:
На прикуриватель обязательно ставить пред не больше 10А. В него не тыкать компрессор для колёс. Для этого только крокодилами на батарею цепляться нужно.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

В люксі прикурювач сидить на тому самому запобіжнику що і плафон салону, з заводу запобіжник стояв 5 чи 7 ампер.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

artem_krul

Доброго вечора. Поставили мені дев'яточний прикурювач, у місце де в карбюраторних підсос. Авто електрик у мене такий, що не розповідає, що саме зробив, лише передає результат роботи. Знаю тільки, що прикурювач працює лише при увімкненому запалюванні, а також побачив, що він робив щось у блоці запобіжників під панеллю, там тепер є ще один додатковий запобіжник замість вільного місця, на акумулятор додаткових проводів якихось я не бачив, значить напевно туди він не під'єднувався. Загалом результатом я задоволений, от і пилосос підключав вже. Тепер як то кажуть як в людей.)))

dj_doom

Цитата: Володимир від 08 Квітня 2017, 18:02:26
В люксі прикурювач сидить на тому самому запобіжнику що і плафон салону, з заводу запобіжник стояв 5 чи 7 ампер.

с завода там стоит 15 А предохранитель..

Alexsander

Лично у меня не работает гидроккоректор,  решил перенести на место ручки регулировки гидрокорректора  сам прикуриватель и сразу встроить юсб адаптер, плюсовой провод уже проложен, но не от акумулятора а от стартера, через предохранитель и кнопку, после кнопки уже юсб, прикуриватель, а также подключу магнитолу и стеклоподемники. А то задолбался заряжать зимой акум, большая утечка тока была на магнитолу и прочий нестандарт, а так кнопку вырубил и красота. Единственно сейчас долбусь с монтажным блоком, чтоб оно нормально стало.

EvgenS

Нашел самый толстый розовый провод заходит на блок редохранителей, подпаял к нему "петельку" с предохранителем и проложил до прикуривателя провод, все произолировал и термоусадку одел, массу взял в раене рулевой колонки. Компрессор колеса качает, ничего не греется и не плавится все гуд.