Замена сайлентблоков задней балки

Автор Григорий, 11 Серпня 2017, 05:56:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

Люди кому приходилось самому менять сайлентблоки задней балки -- у меня возникла проблема с болтами, не могу выбить, похоже конкретно "закипело" в втулках. У кого какие советы по этой проблеме и как попроще решить эту проблему?
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Алексчук

Цитата: Григорий від 11 Серпня 2017, 05:56:41
Люди кому приходилось самому менять сайлентблоки задней балки -- у меня возникла проблема с болтами, не могу выбить, похоже конкретно "закипело" в втулках. У кого какие советы по этой проблеме и как попроще решить эту проблему?
Срезал с обеих сторон, разгинал малость "уши" и менял совместно с сайлентблоком и болт.

И все стальные детали желательно смазать нигролом, особенно резьбы, ну чтобы в следующий раз не мучаться.

Григорий

Володимир

Цитата: Григорий від 11 Серпня 2017, 05:56:41
А ключем також болт не крутиться?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Max 55

Залить хорошо ВД или тормознухой, дать постоять минут 30, далее - простучать молотком, должно открутиться

Григорий

Дякую всім за підказки, я сьогодні вже зробив по рекомендації Алексчука, ведешка туди не попадає, болти прокручувались разом з втулкою сайлентблока. Два дні назад міняв передні ричаги  та проточені реактивні штанги з крабами, на ричагах болти вийшли без проблем на крабах на лівому зірвався верхній болт, залишилось виглядати пару витків різьбь, накрутив гайку заварив та викрутив, правда вдалося десь на 10 гайкі пока ток не дав по саме годі. Мені дуже сподобалось як стали передні колеса, розвал- сходження ще не робив і не їзжу, я просто на скутері поремонтував кондиціонер то по такі жарі на ньому влаштовує.