потік раліатор.

Автор Валерий, 31 Жовтня 2017, 21:30:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Валерий

Началав пропадати антіфріз. Після пошуків виявлено , шо підтікає радіатор охолодження.таке питання хто як і чим лікував таку болячку. Лутше всього заміна, но зараз нема за шо. Шо лутше хімія як временна мера?пайка радіатора на скільки хвате?хто що скаже? :(
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Aryan

нажаль багато випадків після такої "хімії" коли не гріє пічка або погане охолодження - бо забиваються канали радіаторів. можна попасти на заміну 2 радіаторів.

Сергей

Цитата: Aryan від 31 Жовтня 2017, 22:46:31
нажаль багато випадків після такої "хімії" коли не гріє пічка або погане охолодження - бо забиваються канали радіаторів. можна попасти на заміну 2 радіаторів.
+100500

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Валерий

Понятна або ремонт або заміна тре подивитись шо там внутрі робиться.

Sergik32

Ну не завжди, он Володимир писав що додав один см кубічний сухого герметика абро і вже 5 років ніякого підтікання. В мене також протікає радіватор і трішкі пімпа, от зараз сиджу і думаю, сипнути чи поміняти, друге накладно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 01 Листопада 2017, 08:43:48
Ну не завжди, он Володимир писав що додав один см кубічний сухого герметика абро і вже 5 років ніякого підтікання. В мене також протікає радіватор і трішкі пімпа, от зараз сиджу і думаю, сипнути чи поміняти, друге накладно
Твоя "пімпа" тече по прокдалці? Я свою я ставив, то на передодні прокладку повністю пропитав червоним герметиком і дав висохнути, він рідкий то добре впитався прокдадкою. Днями заглянув що там, то все сухо.

Стара помпа як зняв, то крутилась дуже легко, а зараз напевне тосол засох в підшипниках, то руками не проктутиш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Валерий

Володя скинь силь шо ти сипав

Володимир

Цитата: Валерий від 02 Листопада 2017, 07:54:11
Володя скинь силь шо ти сипав
Такий, але сипати трошки, порядка 1 см.куб.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Валерий

Залив к2  стоп течь радиатора . На новий зараз нема фінансів.по ходу стало понятно шо я взяв машину в мистемі вже були присадки.я промивав систему не міг вїхати.шо за срань в тосолі.думав вимивається масло .а це був герметік. Як залив так зразу і пойняв.коротше завтра напишу шо і як.

Aryan

Цитата: Валерий від 02 Листопада 2017, 19:59:51
На новий зараз нема фінансів.
спробуйте підібрати радіатор б/в або з іншого авто пристосувати!

Валерий

Радіатор не та запчастина шоб ставити непонятно шо.лутше поїзджу на герметику потім поставлю новий.

Валерий

Напишу свої виводи.в мене на даному етапі герметик не поміг.хотя на етикетці написано шо, якщо не допомогло механічний ремонт.яка там тріщина буде видно після зняття.но є такий фак шо діюча речовинавийшла на місце протікання це вказує на те шо герметики діють .я підозюю що в мене завелика тріщина.другий раз уже не герметизує.перший герметик чи вимився чи випав.завтра буду знімать радіатор,і и дивиться шо можна зробить

YUKON

Валєрчік, епоксідка тобі в допомогу...нічім іншим ти не заклеєш!

Sergik32

і епоксідка не допомагає, не любить епоксідка динаміки, да і обезжирити там важко.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 03 Листопада 2017, 11:22:18
і епоксідка не допомагає, не любить епоксідка динаміки, да і обезжирити там важко.
Повітрям просушити, розчинником обезжирити,  і панєслась!