Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей

А у меня пишет

\"Чтобы просматривать эту страницу, нужно зайти на сайт.\"

ZoZo

хлопаки, та там нема на шо дивитися. правда. потім кину одну-дві фотки як все починалося. хіба Назгул  запостить.
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Павло

Привіт всім!

Сижу на роботі, сплю :)
Фотки будуть, як тільки «проявимо». А то займає час.
Але в нас більше фоток архітектури, людей ми майже не фотографували :(

Ще раз величезна подяка Чізмену, його сестрі та дівчині, екскурсоводу та всім іншим хто тягався з нами ці дні :) Тепер доведеться краще вивчати Київ, аби бути готовим до візиту у відповідь :)

ZoZo

Можна було б організувати збіговисько в Києві. Приблизно таким же складом як в Львові. Шо скажете?

Павло

А чом би й ні :)
Приїзжайте :)

AndRyuhA

ось декілька фоточок

097 58 38 675     093 840 44 66

4izmen

Нарешті я сюди добрався, всім хай))) :)
І так по порядку:
по-перше всім велике спасибі за те, що приїхали,  полазили зі мною і моєю родиною :D , було величезним задоволення всіх зустріти і провести час)))
по-друге, шкода, що не поприїжджали ті хто хотів і думав, що приїде, якщо десь надумаєте, то завжди радо зустрінемо, покажемо, приютимо (придумаєм де :D )
далі - в Київ приїхати можна, тіки от гроші треба, як назбираємо, то поїдемо))))

ну а тепер про не надто хороше: вчора вже дуже погано почувався, але добре, що хоч прийшов, побачив Юрка з дочкою, ще з ними трошки погуляли, проте в підземеллі вже відчув, що більш не витримаю і пішов додому, за що прошу пробачення в Назгула, що не вдалося на поїзд посадити....
і ще одна неприкольна річ сталася, пов\'язана з нашими машинками: вночі, коли брав участь в автоквесті, принесли \"фарт\" наші красиві дороги - на одній з ям в яку вскочив (+ там ще колія була, тобто я практично вискочив колесом на металевий гострокутний бардюрвисотою десь сантиметрів 20) лопнув диск, розділившись на 2 рівні частини, два ободи....таке вже було в одноклубника Кучерявого, тепер спіткало мене.... фотки чуть пізніше кину в цей пост.
Проте вже в мене самопочуття покращується, ну а колесо тре найти.....
От такі то діла :)
Don\'t vorry - be happy

AndRyuhA

Цитата: 4izmenі ще одна неприкольна річ сталася, пов\'язана з нашими машинками: вночі, коли брав участь в автоквесті, принесли \"фарт\" наші красиві дороги - на одній з ям в яку вскочив (+ там ще колія була, тобто я практично вискочив колесом на металевий гострокутний бардюрвисотою десь сантиметрів 20) лопнув диск, розділившись на 2 рівні частини, два ободи....таке вже було в одноклубника Кучерявого, тепер спіткало мене.... фотки чуть пізніше кину в цей пост.

то ти певне на добрячій швидкості вискакував....

я так бачу зара якісь магнітні бурі пішли. бо я сьогодні зранку обнаружив здорооооооовенну калюжу тосолу під машиною. заміна радіатора світить....
097 58 38 675     093 840 44 66

4izmen

швидкість була 60-65 км/год.
мож шось таке і найшло..
Don\'t vorry - be happy

Ромео

Так, явно якась чорна полоса, я вже сьогодні третій раз піддон скидаю - подіваюсь останній!

ZoZo

Ромео, а шо з хулєра твого возика трафила?

Юрій

Цитата: AndRyuhA
Цитата: 4izmenі ще одна неприкольна річ сталася, пов\'язана з нашими машинками: вночі, коли брав участь в автоквесті, принесли \"фарт\" наші красиві дороги - на одній з ям в яку вскочив (+ там ще колія була, тобто я практично вискочив колесом на металевий гострокутний бардюрвисотою десь сантиметрів 20) лопнув диск, розділившись на 2 рівні частини, два ободи....таке вже було в одноклубника Кучерявого, тепер спіткало мене.... фотки чуть пізніше кину в цей пост.

то ти певне на добрячій швидкості вискакував....

я так бачу зара якісь магнітні бурі пішли. бо я сьогодні зранку обнаружив здорооооооовенну калюжу тосолу під машиною. заміна радіатора світить....

Точно бурі! Зраня - калабаня. Тільки-що поміняв радіатор. В Миколи. Заодно говорив з ним про диск для Чізмена. Каже, що може замовити будь-який по 400 грн. один. Треба точно фото малюнка і деньгі впєрьод. :)
Подумай, чи вигідно таке.

4izmen

Подумав, не вигідно, Андрюха на вигідніших умовах мені дістане, вже точно такий як треба, вже з ним домовився))

Але дякую мужики, що переживаєте за мене, дуже приємно)))) :)
Don\'t vorry - be happy

Юрій

Я, чогось, :) так і думав.
Як за такого \"класного пацана\" не переживати. :)
Слухай, постав більшу гуму, щоб не тріскали.

4izmen

Як найду - поставлю.... :)
Don\'t vorry - be happy