Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Вітя

Привіт!Шотам як там.Надругий раз на зустріч зі мною пообіцялися приїхати ще дві машини.Тащо можна тему продовжувати.І цього разу блище до Львова як домовлялись.Забув попити моршинської води.Петро нетримай її в машині став відразу настіл.Щому нема фото шашлику люди подумают щоми цілий день тримались на помідорах і перці.
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Цитата: вітяПривіт!Шотам як там.Надругий раз на зустріч зі мною пообіцялися приїхати ще дві машини.Тащо можна тему продовжувати.І цього разу блище до Львова як домовлялись.Забув попити моршинської води.Петро нетримай її в машині став відразу настіл.Щому нема фото шашлику люди подумают щоми цілий день тримались на помідорах і перці.

На рахунок продовжувати тему,то я за. :cool: Я ше на дибаю Женю якого тоді не було.От тільки не знаю :|  чи Петро зможе бути,треба його вговорити.А в загалі коли думаєм наступну зустріч??? (на миколи :D  :D  :D )

Вітя

На Миколи напевно вже буде  холодно  потрібно буде в себе багато влити зігріваючої рідини  :D .Що з Петром щось з ним сталось чи йому не сподобалась перша зустріч.
Блатне життя не легке!!!

Петя

Цитата: вітяНа Миколи напевно вже буде  холодно  потрібно буде в себе багато влити зігріваючої рідини  :D .Що з Петром щось з ним сталось чи йому не сподобалась перша зустріч.
Все добре :) !!!!!!! Просто незавжди маю час і можливість!!! :|

mobidiks

Цитата: вітяНа Миколи напевно вже буде  холодно  потрібно буде в себе багато влити зігріваючої рідини  :D .Що з Петром щось з ним сталось чи йому не сподобалась перша зустріч.

Ти не в себе вливай,а в машину.В кафе холодно не буває.А от на Миколи зібратись десь і відмітити єто дело. Ну конечно якшо погода не завірюха і криза за кішеню не кусає. Так шо чекаю прпозицій???

mobidiks

Цитата: Pit_Bool
Все добре :) !!!!!!! Просто незавжди маю час і можливість!!! :|

Петрику в такій справі час треба знаходти завжди.От ти на першу зустріч сказав приїдеш на годину, а лишився як мінімум на 2,5год.,ще мінтів розвів поповній,так що ми тепер будем згадувати довго.Так що ти в нашій команді мудра голова.І від нас ти ні як не відкрутишся.А як зхочеш відмазатись то цілою командою припремся до тебе в Моршин(якшо хлопці не будуть проти).

Вітя

Привіт!Почата тема організувати зустріч на Миколая продовжуєм її?Може внас зявиться Микола або є Миколайович.
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Цитата: вітяПривіт!Почата тема організувати зустріч на Миколая продовжуєм її?Може внас зявиться Микола або є Миколайович.

А я про шо.Конечно продовжуєм.Треба народ питати.Хто за то щоб зустріти Миколу в кафє?Віписуйте.

Вітя

Може на самого Миколая неробим зустріч мені схочеться бути коло дітей вних будуть подарки радість.Короче втакий день я хочу бути коло дітей.Треба поміняти дату.
Блатне життя не легке!!!

Вітя

Чому ніхто нічого невідписує
Блатне життя не легке!!!

Ромео

А чому саме в грудні, чи не зимнувато?  :|

mobidiks

Цитата: РомеоА чому саме в грудні, чи не зимнувато?  :|

А ти шо боїшся змерзнути?:D Ми ж не на вулиці будем засідати,а в кафе. То ти що теж хочиш приєднатись?То звони ,номерок там попереду є.Може ше когось знаєш хто би приєднався?:cool:

Не ми такие - жизнь такая.

Ромео

Якщо сніг буде на трасі, то звісно нікуди не поїду, так як до зимової резини ще не дожився і переважно зимою машина відпочиває в гаражі. ))

mobidiks

Цитата: РомеоЯкщо сніг буде на трасі, то звісно нікуди не поїду, так як до зимової резини ще не дожився і переважно зимою машина відпочиває в гаражі. ))

Ти так кажеш,ак якби ти не жив в самому Львові. :D Тобіж не пропонують десь гнати швидко.Втіхаря можна тай доїхати. :cool:

Ромео