Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

screamingman

Може і я би туда попав якось. Соку випити, потриндіти з новими людьми. Заодно і познайомитись.

SLIVKA

А культурна програма буде, може вінниця підтяниться
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Вітя

Привіт всім!Мене трошки небуло і ось я Ю є!Читав що донас приєднуються люди це СУПЕР!Проводим зустріч як і говорилось 11 грудня.Приїжайте всі і багато заодно подивитесь на так розрекламований новозбудований Львівський стадіон.От і буде одна з культурних програм.Давайте свої пропозиції що будем творити в той день.
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Ми всім раді,чим більше народу тим краще.А от нарахунок творіння в той день пропозиція цікава.Але хлопці ви хоча би звякніть до мене що були на звязку,якщо на думаєте приїхати.

Не ми такиє-жизнь такая.

Вітя

Вмене 28 листопада день народженя.Але я скромний і небуду  на сайті нікому цього розголошувати тому і нечекаю від вас привітань. :P
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Цитата: вітяВмене 28 листопада день народженя.Але я скромний і небуду  на сайті нікому цього розголошувати тому і нечекаю від вас привітань. :P

Ага Вітя ти дочекаєшся привітання від когось(дякую що нагадав,я тебе неодмінно привітаю). :D  :D  :D

Владимир

Дарова ребята! Я тут подумываю вначале мая в Львов сгонять поездом. ..Можно встретиться. ) Кто может с жильем подсобить, плиз отпишитесь в личку. .3-4 дня (2-3 ночи). .2 чел.
Думаю денежек смогу подсобирать на поездку.)

roman-udacha

Львів\"яни, підкажіть може хто їздив/був, який зараз стан дороги Луцьк - Горохів - Стоянів - Сокаль?

Кусок Стоянів - Сокаль без танка не проїду вже мабуть, літом штурмував , єлє допер вночі :D  Назад через на Павлівку)

Додому хочеться, дай думаю кудою добратись  *DONT_KNOW*

Вітя

Цитата: roman-udachaЛьвів\"яни, підкажіть може хто їздив/був, який зараз стан дороги Луцьк - Горохів - Стоянів - Сокаль?

Кусок Стоянів - Сокаль без танка не проїду вже мабуть, літом штурмував , єлє допер вночі :D  Назад через на Павлівку)

Додому хочеться, дай думаю кудою добратись  *DONT_KNOW*
Вибач друже вту сторону неїздив тому шотам-яктам і яке там не знаю.
Блатне життя не легке!!!

Станислав

Привіт, Львівяни.
Вчора був у вашому місті (на закритті конгрессу).
Ну що можу сказати про Львів - ДИВОВИЖНЕ МІСТО!!!

Ромео

Цитата: Стас 1.2 LПривіт, Львівяни.
Ну що можу сказати про Львів - ДИВОВИЖНЕ МІСТО!!!
Так, ось тільки би дороги зробили і взагалі було б чудово ))

Степан

Привіт всім Львівським славутоводам.Проїздом у вашому місті,дуже гарно.
0980755833...0636336587

Andrew

а що, у Львові більше не відбуваються зустрічі славутоводів?  o_O
True beginner...

Ромео

Andrew

True beginner...