Каждый месяц меняю шетерёнку на дворниках ( славута)

Автор Doroga, 18 Березня 2021, 16:41:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Doroga

Каждый месяц меняю шетерёнку на дворниках на славуте,
В чем может быть проблема?  :wallbash:

romuald

Або якість шестерні, або щось не так при встановленні. Шестерня велика пластикова в редукторі? Спробуйте поміняти продавця разом з виробником.

romuald

Ще спробуйте витягнуть шток, на якому кріпиться сам дворнік, і змастіть його. Там, коли закисає, збільшується навантаження на шестерню...звідси і поломка. Якщо перебираєте редуктор, то перебирайте весь повністю.

vladishtm

Цитата: romuald від 18 Березня 2021, 17:01:41Ще спробуйте витягнуть шток, на якому кріпиться сам дворнік, і змастіть його.
Там мабуть і це і шестерня. Вони бувають мяке гівно, і нормальні. Є білі,  і є чорні. Якісь з них мякі (вже не помню де - але по отзивам попадалось -теж типу на місяц) Якраз ті що міцніші знайти важче.
Ось не полінився
Spoiler
почитайте відгуки. Максим наче три місяці, а мін -10хвилин. Так що тут маємо середнячок.  :lol:
Ось тут в два рази дорожче малюють білу - але я  в них ще не заказував
Spoiler
Скоріш за все шукати треба білу, але  нас опіпатити завжди можуть.  :hysterics: В самого  міняти треба, починає проскальзувати з деренчанням, але міняти на гівно - :sad: Це схоже та ж пісня, що і бачок охлаждайки. Є така циганська пісня -вторсировина та дешеві станки термопласти. Колись, ще при совку, була пісня про кришки для консерваціі.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

При установці треба дивитись чи червячний вал двигуна добре пристає до шестерні, бо якщо він іде по кінчикам, то працювати не буде.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алекс

Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: Алекс від 18 Березня 2021, 20:05:06
А мажете при сборке ?
Я шестерню міняв один раз на попередній таврії, на заміну ставив з чорної пластмаси і контактна доріжка була залізна а не мідна як в тої що зняв, перед зборкою напхав літолу 24. Чотири роки доки була в мене машина проблем не було.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vladishtm

Цитата: Володимир від 19 Березня 2021, 10:01:53Чотири роки доки була в мене машина проблем не було.
Судячи з мого досвіду, воно може працювати довго і без проблем, якщо до нього з умною головою  :rolleyes: А я свій кажись ломанув, коли включив і не побачив, що щітка двірника капотом придавлена  :psih: А ще можна примерзлий влючить... і т.п.
Славута 1,3Li 2009

Romka

Теоретично, мав спасти термозапобіжник але це на незношеному механізмі.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Doroga

Всем спасибо огромное,  купил белую она и стала лучше и дворник начал работать лучше. Если у кого то такая же Проблема совет покупать другого цвета шетерню 👍

vladishtm

Цитата: Doroga від 20 Березня 2021, 13:19:00купил белую она и стала лучше
Де брав? а то https://detalizaz.com нова пошта - пенсу якось не феншуйно, тоді вже треба в них ще щось добирать щоб сбалансувать ціни покупки-доставки.
Люди добрі, хто з Запоріжжя і може купити ту  https://detalizaz.com.ua/shesternya-elektrodvigatelya-dvornikov-tavriya-slavuta шестерню мені і переслати по укрпошті?
Славута 1,3Li 2009

igo61

На странице по ссылке в самом верху на красном фоне чёрными буквами написано:
"Отправляем заказы только "НовойПочтой" и "Деливери". Самовывоза со склада нет!"
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

vladishtm

Цитата: igo61 від 20 Березня 2021, 17:15:53
На странице по ссылке в самом верху на красном фоне чёрными буквами написано:
"Отправляем заказы только "НовойПочтой" и "Деливери". Самовывоза со склада нет!"
вниматочнее-надо-вниматочнее  B)
Для жителів Запоріжжя можливий самовивіз з нашого складу за попереднім замовленням. Адреса: вул. Автопаркова 10, склад працює до 16:30.
https://detalizaz.com.ua/dostavka-oplata
Я зараз уже купив би в них ту шестерню. сам, наприклад з осями в петлі дверей -так в них осей немає. А там де осі -шестерні чорні  :hysterics: Чорна нова в мене лежить, але ставити її на неділю  :facepalm:
Славута 1,3Li 2009

igo61

Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?