Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Alex Miha, дякую)) ну я питав Антона він мені підкинув також такку ідею але все порішалось дивись нижче ;)
Володимир, розвал сходження задніх коліс??? o_O + розвал до тормозів яке має значення?
serdgio, чому не сумісні??? вони ж в окружності в мене терли тільки де горловина бензобаку і то я вже придумав як там підкрилки загнути.. терли тільки по ширині а це все через 175 колеса.. були б 165 то влізло б норм.. +ітак викинув вже підкрилки..! та циліндри робочі :)
_Дима_ тормозуха недавно мінялась+ коли поміняю ще перід то от і злию повністю тормозну і залию свіженьку.. а в мене після переходу 0 :(
Number One стараюсь, стараюсь 8) треба ж грамотну машинку зробити  :P  дякую *DRINK*
Cayenne я їх не фарбував, а навіщо їх фарбувати? вони ітак були в хорошому стані *PARDON*

ще раз всім дякую кому цікаво наблюдати)) *DRINK*

проблеми вдалось вирішити, завтра напишу що до чого  8)

Володимир

Цитата: TwisterВолодимир, розвал сходження задніх коліс??? o_O + розвал до тормозів яке має значення?
Ти ж писав що свистить з набором швидкості, якщо задні колеса стоять ну плуг, то може тупо резина свистіти.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

Отже перша проблема і її вирішення:
1) Дуже мало місця в ширину і в наслідок чого колеса терли об підкрилки, по окружності колеса стояли гуд не труть ніде .. тобто якщо встановити 165/65 і диски з ЕТ35-40 має бути нормал і з підкрилками.. Вирішилось поки просто-зняттям підкрилок .. :( Але з часом щось мб придумаю ..

фото:
дооооооооо:

в цей же день потрібно було їхати на ДН в інший кінець міста так що вирішив ще раз прокачати тормоза дало мінімальний ефект, авто початок тормозити, але все одно на \"полу\".. виїхав з гаража, відразу вистрибнув з авто що б подивитися на диски з далека і був приємно здивований розміром, виглядає пристойно ..! відразу ж пропало разочарування)) доїхав додому забрав батьків і тільки почали їхати ліве колесо почало знову затирати на ямах і якщо повертати на право .. доїхав на ДН там підняв авто зняв колесо і чучуть загнув арку *SCRATCH*  ..
після:

вибачаюсь за якість фото не міг ніяк по нормальному зафотати ..
ну і як зараз з простором навколо коліс (одиниці вимірювання палець  :D ):

від пружини палець ледве пролазить:

до порога 1.5 пальця

до болотник в самій вузькій точці 1.75 пальця  8)

2) друга проблема вирішилась так: було куплено 2 нових штуцера на циліндри ато старим хана, баночка тормозухи маленька і гальма качались, качались [:}  поки педаль не стала тверда забрало це 2 години вже хотілося все кинути і піти з гаража .. але докачати .. тепер правда педаль бере вже на половині .. потрібно ще буде відрегулювати шток педалі тормоза так як говорив Антон і Міха.. може буде вище але поки буду чекати устанвоку передніх коліс це буде напевно не швидше ніж через місяць .. так що поки буду їздити так ..

ну і тест роботи тормозів:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=FGlFMqOGS6A&feature=youtu.be[/video]

на асфальті правда блокуються тільки задні але в салоні було 3 людей а на відео я один *PARDON*  ..

ну і кілька свіжих фото:
п.с. зад машини дивиться як жип але точно не вище стоку.. на фотці з профілю видно що він навіть трохи нижче передка:

Усім спасибі за увагу, кому не важко залишіть коментар цікава думка оточуючих!

Дима

классно смотрится  *THUMBSUP*  
я б посоветовал по витку пружины пильнуть!  \\m/

Max 55

Красава  *THUMBSUP*

23q

супер! люблю я твой бортовик, так как цвет такой как у меня, не распространенній но красивый!
 Сам тюнингом не занимаюсь, но бортовичек твой просматриваю - прикидываю внешний видон после доработок)))
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

Юра

_Дима_, дякую)) поставлю перід побачу яка ситуація і там вже буду міняти стойки пружини і т.ж.
вже прикупив фобоси-40 а з 2110 (вони жорсткіші ніж 2108+нижчі на 15мм чим 2108) а передні поставлю назад
занизити планував трошки для візуального вигляду + для стікості на трасі і щоб не був такий ЖИПОН :D
VladimirNN, ну якщо поставиш диски такі як в мене буде не цікаво)) бо славок на норм дисках ітак мало тим більше на 14-х тому треба їх хоча б урізноманітнювати  ;) а занизити полюбе чуть треба.. щоб задня арка опустилась чуть нижче кромки диска, тоді буде дивитись файно і не буде сильний жип)) а по хардкору загалі як в мене в підписі :D
Max 55 дякую *DRINK*
23q гг дякую, да колір наш люблю як на мене славці пасує :[ ну я якось теж почну по всіх бортовиках знову заглядати.. так як зараз робота часу зовсм немає, дякую *DRINK*

Юра

Юрец! Ты выкупаеш что у тебя на первой фотке твоих дисков на машине, диски белые =)
Что-то у тебя как-то все в притирочку.... Не по феншую =(
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

arhangel

Ты плоскогубцами арку загинал? Краска подерлась?

Александр.

твистер, на сколько щелчков натянул ручник?
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Юра

Cayenne так і не поняв де вони білими виглядають))

ну так 14-ті диски і 175 резина для славуто арок і передмабалось шо буде тісно.. але вже все майже по фен шую

arhangel ага, ага, можливо буде таке що болкаркою ще підріжу з лівої сторони, коли закінцчу працювати то зніму колеса відмию там всі арки і т.д. подивлюсь як там з антикором, де що не так, то підчищу підфарбую і підмажу антикором..

Рыбнадзор на 2-3-му машина спокійно стоїть під горку на 4 блокуються колеса при їзді..
ручнік працює дуже класно.. бо на славуто тормозах заднє ліве колесо не блокувалось :(

п.с. для тих хто наганяє на славуто тормоза, мене вони впринципі влаштовували, як на мене для міста і штатної їзди їх вистачає 8) , правда скажу і таке що зад ніколи не міг заблокувати *PARDON*  але передні колеса блокувались нормально (я+2 людей в машині) різко нажмимаю на тормоз і перед блокується навіть при тому що зараз зад переторможує перід блокується і далі правда чуть пізніше заду на відео не замітно але на фото чорну полосу видно..

Андрій

Юра тобі респект класно виглядає.А як в порівнянні з бубликами дорогу тримають в поворотах в заносі,доречі ти щось говорив про якись стабілізатор на зад вже щось ставив

SWarlock

Красавчик! Смотрится нормально, даже очень - как там и было.
Пилить ничего не надо - не для наших дорог занижение, имхо.
С подкрылками, я думаю, что-нибудь можно решить. Есть, кстати, так называемые жидкие подкрылки, правда, перед их \"установкой\", если можно так назвать, надо хорошо обезжиривать поверхности, чтобы они не отпадали.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Юра

Пост 116 фото 5 Фот что за фотка))))
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Володимир

Цитата: Twisterправда скажу і таке що зад ніколи не міг заблокувати *PARDON*  але передні колеса блокувались нормально (я+2 людей в машині) різко нажмимаю на тормоз і перед блокується навіть при тому що зараз зад переторможує перід блокується і далі правда чуть пізніше заду на відео не замітно але на фото чорну полосу видно..
Я колись на таврію ставив колодки ТИИР, то з ними блокувались задні колеса, а на славуті з заводськими ні, тільки ручником.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion