Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Антон во блин, точно.. хорошая идея я не додумался :(

АнтохА

какая резина спереди? размер

Юра

писав не одноразово, перед/зад  175/60 (розмір рідкисний) як на мене ідеальний розмір для славути під 14-ки)

АнтохА

понял, у меня 165\\60, тоже для 14 редковато

Юра

Антон теж колись вагався які, але захотілось поширше))
VladimirNN
дякую)
ціна для початку 350грн (знайшов сьоні останні записи pmsneon за 2012рік то він хотів 400-450, при тому що в нього вони без об\"єму..)
але от почав сьогодні робити від 0 основу цілий день потрачено, щоб виготовити 2 основи замість тих що були пластикові у мене іто ще попереду стільки нюансів, що я тепер хз чи загалі це хочу ахах) коли є старі кіки такі як мені подарував Андрюха то це набагато легше.. і щось не дуже навіть тепер хочеться загалі їх робити.. Але 2 комплекти наразі домучаю а там подивлюсь що до чого

Andrew1.2Li

Да ну,основу делать реально тяжело и намного дольше,бери за основу стоковые кик-панели и не мучайся!))

[url=http:

Юра

Andrew1.2Li де ж я їх стільки наберу))
навіть якщо взяти сток нового зразку, всерівно прийдеться додавати ще 3 частини із дерева, щоб зробити нормальний об\"єм, але буде тоді більш акуратний вид кріпелння як у мене, ну поки виготовлю ті 2 комплекти а там подивимось

Юра

оп, ледве відкопав бортовик..

Почнемо із зважування , дуже довго мене мучило питання скільки ж важить моє авто після всіх переробок , і 2 дні тому запланував вивезти металолом і заодно зважити авто
сток вага ніби як 790 а в мене вийшло:
860кг
З зайвого була баклажка з водою 4л ну і в цей день сильно падав дощ так що ще десь 1кг , ітак в підсумку авто без запаски ~ 10- 15л в баку і без мотлоху важить 855кг . Звідки все набілгло :

всяка дрібниця : сидіння , акум більше стоку , килимки і т.д
10кг -2 розпорки + задній стаб ( читаємо нижче)
5кг - музика ( кіки важкі трохи +4 динаміка + мафон )
хз.кг шумка (повністю заклеєні передні двері і всі карти + повністю підлогу і стелю + задні крила )
хз.кг ваз ходовка + 14- е диски з 175 -й гумою

ось так от і набирається все потрохи  :(

Десь ще на початку серпня захотів поміняти задні аморти + пружини + поставити стабілізатор який лежит в гаражі вже рік..
Аморти зняти нормально не вдалося , одна знялася за хвилин 10, а от з другої мудохався години 3 , і в кінцевому результаті сайлентблок залишився на балці , після чого був успішно зрізаний .
Купив аморти KLS які все на форумах хвалять , планував їх і ставити але почав зжимати свої стандартні і нові КЛС- и і зрозумів що вони м\'якше моїх старих будуть. Перевіряв так ( може це не правильно поправте ) : взяв дві стойки і рівним зусиллями починав стискати перша опускалася КЛС сток десь через 2сек витягав назад сток 2-ма руками з напрягом , а КЛС однією..
Так що вирішив залишити сток аморти але поставити на зад передні пружини! в стоці взад стояли на 4 насічки тобто найжорсткіші , але передні на 2 насічки виявились ще жорсткішими , якраз те що і потрібно ну і були на 10мм нижче (це ще краще) але мало) ) тому було вирішено відрізати 1виток , тому відрізали 1.5витка )) чого не рекомендую робити так як шток занадто довгий і при цьому якщо зібрати все в купу пружина бовтається , але так як я вирішив ставити стаб а він сильно колесу падати не дає , я на це поки забив.

перший пішов
п.с. наконецто футболка пішла в справу ато лежала року 3

ліворуч передня вкорочена праворуч задня сток

Ну і походу праворуч помітив ось такі неприємні кадри :

всі зачистив за грунтовав і заклеїв віброю як антикором )

Тепер трохи про стаб ще рік тому прикупив і пробував встановити , але зробити цього не вдалося , так як не міг його нормально розтягнути і прикріпити . Доречі це не єдина проблема , до цього ще довелося загинати розгинати кріплення за балку , так як болт НЕ залазив і напильником вручну розпилювати отвори так як болти які ішли в комплекті теж туди не залазили . от такий от тюнінх на наші автомобілі .
ну коротше наживив одну сторону другу притиснув + прив\"язав до балки закрутилося і встановилося все , але на цьому не закінчилося після тижня їзди помітив дратівливий звук , виявилося один зажим з балки тупо розкрутився і загубився , ось хтось обрадувався коли побачив на дорозі , зробив саморобний з металу , фото стабу поки немає але додам десь в понеділок

Виїхав на тест , відразу помітно як сіла машина (тепер -50 від стоку ) , по керованості значно зменшились крени , та й стало помітно жорсткіше на ямах , так що стало менш комфортно ( ( але спорт вимагає жертв.

Ну і тепер трохи фото як лежить :
було:

стало:

Ну і ще трохи фото :

По ходовці ніби як фініш хіба що на перед ще хотілося б встановити -50 замість -40 оскільки після того як зад опустився він трохи піднявся .

Славик

Красавица! но по парку кататься на машине не хорошо

Артём 0996208111

Юра

Славка спасибі) так получибось проїжджав мимо людей не було думаю заїду щолкну кілька кадрів..
артем92 дякую)
ввечері буде розповідь про слаломи

Алексей

Цитата: TwisterСлавка спасибі) так получибось проїжджав мимо людей не було думаю заїду щолкну кілька кадрів..
артем92 дякую)
ввечері буде розповідь про слаломи
уже вечер   :[

Юра

Та щось я закрутився блін..

Отже про слаломи:
Ще 14.07.13 був 2-й етап , додали фігуру для новачка (без заднього ходу і розворотів типу 360 і т.д) і я вирішив попробувати свої сили..

Якраз за тиждень до цього занизив і поставив стаб , так що захотілося все це випробувати . У моєму класі було 6 авто зі мною (на фото видно)
У кваліфікації зайняв перше місце , і в бойових теж їхав не погано , взяв перше місце але з не великим відставання від другого . Фото відео майже немає, так як погода не льотна! ось є відео тільки останнього заїзду :
[video][/video]

Ну і про свіжіший слалом: відбувся 3-й етап кубка, зміщений з етапом ЧУ по слалому . Але тепер була дууже хороша погода , багато учасників та глядачів , знову зробили аматорський клас , але тепер було набагато цікавіше оскільки в цей клас зареєструвалися люди які вже до цього ганяли слаломи , і т.д значить з досвідом , тому я дуже чекав цей етап , так як хотів зрозуміти чи везе мені в усіх заходах,або дійсно є якісь перспективи ..
 Набарлось в мій клас 9 учасників , фігура виглядала ось так:

Кваліфікацию пройшов успішно ось 2 відео з квали( доречі можете подивитися як працює задня ходовка із стабом , крени набагато зменшились :
1

[video][/video]

2

[video][/video]

2- й заїзд тільки відео з Реєстратора

[video][/video]

та з салону:

[video][/video]
 Квала

Ну і тепер перейдемо до бойових ! Перший теж проїхав успішно , а от другому нерви взяли своє (перед заїздом сказали що авто перед мною проїхало за 38сек , це коли кращий час був поки 44 , потім виявилось що там не правильно проїхали фігуру ) і я не проїхав одну фішку і заблукав .. Тому 3-й заїзд теж був на нервах , так як вирішувалось все: або 1 -2-е місце або нічого .. тому зосередився тільки на правильному проходженні дивимося відео:

1
[video][/video]

2
[video][/video]

3
[video][/video]

бойові :

Як результат знову виграв перше місце , щоправда фото з нагородження поки немає напевно і не буде.. , так що викладаю що є. Я був дуже задоволений результатом , так як це доводить що мої виїграш не просто везіння, і є в мені хоть якись потенціал , але все як завжди впирается у фінанси : (

п.с. ну і звичайно спасибі нашим професіоналам , які з задоволень допомагають порадами , вказують на помилки , і відкриті до спілкування , без них результат був би гірше ( і також друзям які прийшли підтримати

Саша

молодець! *THUMBSUP*
LED тюнінг

Max 55

уважаю за энтузиазм  *DRINK*