Slavuta 1.3 карб. Полтава

Автор Serg, 09 Жовтня 2009, 08:45:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ЯРОСЛАВ

а руль отщёлкивает повороты? я типа такого брал и он не отщёлкивал. продал. я в Харькове брал за 150 грн.

vetalcitylan

Зачетная машинка и руки прямые!))А шо за китайские часы такие(фотка корпуса осталась?),питание 12В?подсветка отключается?Стали как родные  :cool:
Куплю ТавроПикап с ГБО

Serg

Цитата: ярослав1986а руль отщёлкивает повороты? я типа такого брал и он не отщёлкивал. продал. я в Харькове брал за 150 грн.

Нужно оставить со старого руля дофига деталей чтоб отщелкивал. И для сигнала нижний контакт тоже от старого. Чуть повозиться пришлось. Ну, у нас как всегда все \"доработай напильником\" :)

ЯРОСЛАВ

ну, мой уже в пути к другому хозяину.  :(

Serg

Цитата: ярослав1986ну, мой уже в пути к другому хозяину.  :(

єх, поспешил ты =(

Цитата: vetalcitylanЗачетная машинка и руки прямые!))А шо за китайские часы такие(фотка корпуса осталась?),питание 12В?подсветка отключается?Стали как родные  :cool:

дякую!

Ні, живлення від батарейки АА (спочатку була \"таблетка\") Тієї батарейки повинно вістачити на роки. Від аккуму не захотів, шоб не потрібно кожного разу виставляти, бо взимку я його раз на місяць заряджаю. Кнопки вивів на проводках і закріпив знизу приборки. Підсвітка від габаритів. Прийшлось підкладку під дісплей зі старої нокії поставить, шоб рівномірно світився. А годинник був такий (прийшлось купить другий, бо перший пошкодив - капнув припой на шлейф)

і насправді дісплей більший за віконце, тому секунди не влазять :) Але мені здалося шо буде красивше зробить одомер і годинник одного розміру.

vetalcitylan

Спс за ответ.Еще хотел спросить по-поводу бортового компьютера-шо за БК?Функции задействованы все?Скока стоит?
Куплю ТавроПикап с ГБО

Serg

Цитата: vetalcitylanСпс за ответ.Еще хотел спросить по-поводу бортового компьютера-шо за БК?Функции задействованы все?Скока стоит?

Спочатку не зрозумів, де Ви побачили БК )) То в мене був старий годинник із 2 термометрами, але він розплавився на сонці минулого літа. Тому вмонтував годинника в панель, а термометр ще не зробив..На днях займусь.

Нікнейм цікавий, vetalcitylan! В мене сєтка Lancity в Полтаві. Я в ній - злобний адмін )

vetalcitylan

ГГГГГ,я думаю ты не понял меня))Про часы я всё понял и прекрасно представил себе,я спрашиваю про БК(бортовой компьютер))))Обвел и отметил стрелкой

Блин,приходится править посты,спс за ответ,я подумал что то есть БК))))
З.Ы. Я тож злобный админ))
Куплю ТавроПикап с ГБО

Юра

Цитата: io
Цитата: ярослав1986а руль отщёлкивает повороты? я типа такого брал и он не отщёлкивал. продал. я в Харькове брал за 150 грн.

Нужно оставить со старого руля дофига деталей чтоб отщелкивал. И для сигнала нижний контакт тоже от старого. Чуть повозиться пришлось. Ну, у нас как всегда все \"доработай напильником\" :)

У меня никоких дороботок не надо было делать....  :)  Просто снял старый руль и поставил новый
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

ЯРОСЛАВ

если стандарт панель то ничего не нужно доробатывать, а на люксовой нужно.

Алексей

Привет земляк  ;)
Прикольная машинка  :cool:

Serg

Aleksey, дякую! Вашу машинку, здається, навіть вживу бачив на Алмазному ;)

Отже, ось доробки, які не виклав минулого разу:

а це кнопки відкрив/закр замків задніх дверей і кнопка відкр. багажника. Поясню: електропривод задніх замків я відкинув від сигналки. І ще викинув троси з дверей. Я переважно один їжджу і мені не комфортно якшо ззаду не зачинуні двері

це фари зсередини оракалом обклеїв

а ось, нарешті, дійшли руки знову зайнятися музикою. Мене задовбало шо передніх дінаміків майже не чути. А робити якісь кік-панелі, чи підсідушніки - на мене ті самі яйця, тільки впрофіль =)

довго вагався, спочатку хотів вмонтувати 10 см у двері, але потім схилився-таки різати торпеду. І скажу вам шо це того варте! Тепер звук справді стерео. Отже, діаметр цих дінаміків 7 см. Частоти - від 200 Гц. Тепер сиджу і думаю над дизайном граток, які прикрутити зверху..
А ще купив новий підсилювач для саба.

ЯРОСЛАВ

прикольно с колонками замутил и замок на багажник оригинально поставил, колоночки надо сеточкой прикрыть. а то не эстетично.

Serg

Цитата: ярослав1986прикольно с колонками замутил и замок на багажник оригинально поставил, колоночки надо сеточкой прикрыть. а то не эстетично.
Да, я ж как раз и написал что сижу и думаю над дизайном сеточек (на укр. - гратки) ;) У меня есть несколько от 10 и 13 сантиметровых динамиков, осталось красиво это дело вырезать и прикрутить

Ну а дальше... техническая модернизация.. Читаю на форуме темы о карбюраторах и фильтрах нулевого сопротивления.. Хачу самалет!  :)

ЯРОСЛАВ

да, сам с карбом сегодня боролся, но надо ещё будет, стоял у меня нулевик. но теперь сток кастрюлю поставил, разницы не заметил, но я в сток кастрюле снял рычажёк зима лето и резиновую трубку. теперь у меня 2 дырки на вход в качтрюлю.