Славка 1.2і, 2006 року, срібляста

Автор Павло, 19 Жовтня 2009, 10:28:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Павло

Як і обіцяв...

Щоправда тепер бажано диски пофарбувати в чорний, щоб не проглядали за ковпаками.

Дима

:| Ай - да краса-ва, особено после мойки. Я тоже когда свою помою, не могу на любоваться.  Диски полюбому перекрашивай в чорный, токо зашкурь харашо, у меня хоть новые но начали облазить :dizzy:
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Элеонора

тёмные колёса нужны на тёмном кузове . Сюда ИМХО не свистят они абсолютно. Нужны светлые .

chars

темные колеса сюда не катят,  на стоковых колпаках гармоничнее смотрится, и насадка на дымаре криво прикручена :(

Бэлка Летяга

Выхлопная сдвинута вправо. Эт болячка большинства славут. У меня такая насадка стучала по бамперу. А колпаки мне нравятся больше с люкса. (ну эт чисто моё мнение) А тёмные колёса не катят!

Андрей

Привет, ставь распорки - все, жизнь изменится к лучшему!

Павло

Щодо темних коліс не буду сперечатися, кожному своє. Може мені просто з ними більше подобається, а може воно в реальності виглядає краще ніж на фотографії.

Вихлопна не стукає. Але звісно її треба буде чи виправити чи замінити. Нажаль взимку в мене нема жодного бажання їхати на дачу та валятися там під машиною :). Тому це зачекає до теплих часів.

А щодо розпорок багато читав і хорошого і поганого. Тому ще не певен що буду ставити.

Павло

Давно не писав.

За цей час куплено:
— підлікотник (фанера оббита шкірзамінником). Всередині обклеїв замшею. 60 гривен.
— підстилки на передні сидіння — 250 грн.
— нові ковпаки (бо один з попередніх втратив через одного ідіота) — 120 грн .
— килимок в багажник — 80 грн.
— білі поворотники та повторювачі поворотів (ще не ставив) — разом 110 грн.

Тепер шукаю хто би міг в Києві за винагороду встановити мені торпеду від іномарки? Бажано від Опель Астри? Може хто порадить майстра?

Алексей

Машинка - супер!
Колпаки тож молодец, что поменял.

Павло

Вчора не було чого робити — обклеїв решетку радіатора чорним оракалом трохи...

Ну і поставив білі поворотники... довго матюкаючись чому наші запчастини без напильника ледве ставляться в призначені для них місця :)

Антон

мои любимые колпачки, тоже такие стояли и мне очень нравились. Пришлось снять так как один поламал, влетел в ямку :whistling:
Emgrand EC7, Slavuta 1.3Li 2010 г.в.
Бывшая - Slavuta 1.3Li 2008 г.в.

Женя

а мне нравится обклеенная решетка... ИМХО - отлично смотрится!

Павло

Цитата: opiummixУже новые колпаки! А черные где?

Писав на попередній сторінці та ще й в темі про безпечного водія — розбив об бровку один. А поштучно в продажу не знайшов. Викидати ж ще раз 200 гривен не хочеться :(

Павло

А що ж в ньому незвичного?
Просто собі срібний металік...

Хотів би я в темно-сірий металік пофарбувати машинку, але дорого :(

chars

:/ это не серебристый металлик. (и я наверняка не дальтоник :D )
+ нет колхоза, колпаки эти в тему, очень эффектно выглядит с такой решеткой. Еще бы стекла затонировать. Клеил по месту или снимал? а то снимал свою однажды еле поставил потом, одному не стоит и пробовать, помощник нужен капот держать.