Славка 1.2і, 2006 року, срібляста

Автор Павло, 19 Жовтня 2009, 10:28:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Павло

Хмм, а який же це колір? :)

Знімав сам, в чому тут проблема - два болта і все готово, тільки витягувати не дуже зручно.
Клеїти зараз на вулиці проблемно - тому ніяк стойки заклеїти не можу. А цю зняв, дома вимив-висушив і поклеїв.

А тонувати поки не хочу, поки був на курсах - намучився їздити ввечері при тонованому склі :(.

Богдан

Народ извините за такой вопрос, а что такое оракал?  и в каких магазинах он продаётся?

Павло

Плівка на клейкій основі, нею ще меблі переклюють іноді.
Шукати в фірмах, що займаються рекламою.

В Києві я брав у фірмі Аверс - www.avers.ua

Богдан

Антон

мне кажеться цвет - панакота
Emgrand EC7, Slavuta 1.3Li 2010 г.в.
Бывшая - Slavuta 1.3Li 2008 г.в.

Павло

Вчора мене машинка трохи налякала.
Їду по лівій смузі, під'їзжаю до перехрестя, попереду якийсь джип Лексус. Гальмую — а без толку, педаль легко продавилась, а я все їду з тою ж швидкість (кілометрів 40 десь). Благо встиг зреагувати і швидко перестроїтися на праву смугу, де відстань до найближчої машини була більша. Там вже встиг загальмувати ручником. Що цікаво — і до цього, і після — жодних проблем з гальмами.

Гальмівної рідини начебто достатньо, як і раніше. Та й аби вона витікла — то гальма би взагалі не працювали, так?

Подивився в сервісну книжку — гальмівна рідина ще не мінялася, пробіг зараз майже 14000, машинка 2006 року. Але там же написано що міняти треба на 30000. Чи може вже пора?

Що це взагалі могло бути? А то страшнувато поки в неї і сідати...

П.С. Постійно мучає думка що таке вже було з нею раніше, а я не звернув особливої на це уваги. Але хоч убий — не пам'ятаю коли. Щоправда, може це і дежавю...

Женя

так... у меня подобная штука была ) а педаль ушла в пол? у меня недавно от морозов тоже отказали отрмоза - в ГТЦ сальники все рассыпались... тоже чуть не догнал иномарку на перекрестке ((( поменял ГТЦ - проблема решилась

Павло

Ну педаль дуже вільно йшла. Так що начебто так.

Ще згадав що метрів за 500 до цього довелося проїхати через гарячу калюжу (десь водопровід прорвало), може воно й з цим пов'язано, але після цього гальмував пару раз — так що мало би просохнути все...

Паршиво якщо міняти щось доведеться — на наступних вихідних їхати доведеться, а на тижні часу не буде колупатися з машиною. Та й в таку погоду там щось крутити... :(

Лёшка

да, с ЗАЗовскими цилиндрами надо быть всегда на чеку.

chars

Цитата: НазгулНу педаль дуже вільно йшла. Так що начебто так.

Ще згадав що метрів за 500 до цього довелося проїхати через гарячу калюжу (десь водопровід прорвало), може воно й з цим пов'язано, але після цього гальмував пару раз — так що мало би просохнути все...

Паршиво якщо міняти щось доведеться — на наступних вихідних їхати доведеться, а на тижні часу не буде колупатися з машиною. Та й в таку погоду там щось крутити... :(

если педаль в пол ушла, то это тех неисправность , нужно найти ее и победить
если педаль нажалась как обычно, а замедление никакое, то нужно взять себе за правило сушить тормоза после луж, особенно когда мороз, не то можно неуспеть просушить и въехать куда нибудь

Павло

А що значить «ушла в пол»? Мені здалося що вона йшла м'якше ніж завжди, тобто зустрічаючи менший спротив. Але це могло здатися лише...
Це воно?
Чи то мається на увазі що вона взагалі без спротиву натислась і там і залишилася? :)

Женя

ушла в пол это значит что она мягко шла и ты ее вдавил глубже чем обычно, и дальше не мог вокнуть не потому что жидкость в тормозной системе не дала, а потому что педаль уперласб в пол??? если не дошла до пола, тогда действительно может после лужи передние диски покрылись водой которая сразу же замерзла? но задние должны были все равно тормозить... и ручник у тебя сработал...
я все таки склонен к теории о испорченном ГТЦ - просто сам недавно это прошел... морозы делают свое...

Павло

Та начебто не упиралася нікуди педаль, думаю що це помітив би.

А наскільки складно поміняти ГТЦ?
І чи нема способа більш-менш легкого перевірити чи він несправний?

Женя

ну я тоже не сперва понял что у меня педаль уже в полу ))) короче выйди как нить и попробуй... если педаль уходит в пол - то вероятность 90% что ГТЦ... если же просто не тормозила - то может реально лед на дисках был... но почему задние не оттормозили? они же закрытые... ручником же удалось тормознуть...

Павло

Тобто вийти та спробувати? Просто так чи працюють зараз гальма?
Але ж після того я ще декілька кілометрів додому добирався і гальма справно працювали.
Я так розумію (якщо це не від води), що проблема не завжди проявляється.
Тому і не зрозуміло як її перевірити.