Трос капота!

Автор Андрій, 21 Жовтня 2009, 20:49:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

Замена, модернизация и как открыть капот, если трос порвался!

Допоможіть вдосконалити систему відкривання капота в класичному його положенні. Трос протягом 2-х місяців вже рвався 2 рази. Такого за 100 тис. км. пробігу жодного разу не було. Вперше це сталось в Карпатах, дякувати Юрі Бахусу і Андрюхі - відкрили капот. В кого які пропозиції?

Tem4ik

Толковое предложение!! Еще аморты на капот поставить и будет бомба!!! :|
Хм.... теперь и я такое хочу :D

Андрій

Але чого ж той трос почав рватись?

Kritik

може просто установити треба правильно.
або трос бракований, в мене коли порвався то Бахус казав брати іменно якись(чи в зборі з ручкою чи без вже не помню)... бо одні з них рвуться а інші гуд.
позвони запитай :)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Андрій

Поставив новий трос з ручкою в зборі, все нормально - відкриває. Через 2 дні до капота, а не відкриває, таке враження що не дотягує. Відкриваю наступним чином: підкладаю викрутку там де трос штопориться в металеву пластину під рульом (в салоні авто). ПАМАГІТЄ:(

Ромео

ИМХО: я не думаю, щоб трос так розтягувався! напевно, щось не так встановили!

zil

Парни помогите пожалуйста !!! Был мороз , хотел открыть капот,ручка обломалась,за тросик тяну посотижами не открывается,снизу защита поддона и инжектор мешает !!!

Лёшка

попробуй чтоб кто нибуть тянул капот на открытие а ты тяни за трос. мож получится

chars

тю наоборот надо :) , сразу чтоб один нажал на капот, а ты тяни плоскогубцами, как потянится - пусть поднимает

Лёшка

ну я эт и имел ввиду

Дима

А некто не переделывал откр капота аллегаторного типа? сложно самому забецать?

Дима

ок спрошу. спасибо

Андрій

Цитата: Лёшкапопробуй чтоб кто нибуть тянул капот на открытие а ты тяни за трос. мож получится
За сам трос тягнути не вийде, тобто вийде, але результату не буде ніякого, бо принцип роботи там не в тому. Не задумувались чого там штопорок рогатий стоїть? В мене коли ручка поломалась, то я тягнув за трос, а плоскогубцями тримав кожух троса, ніби виконуючи роль того \"рогача\" (не знаю як по іншому його назвать).

Лёшка

попробуй 2е плоскогубцов взять 1и держать 2и тянуть но капоту надо помочь + 1н человек

Юрий

Пипец! Аж страшно подумать. Думал над этим вопросом. У знакомого капроновая нить от замка в передний поворотник прячется, на всякий случай.