Посторонние шумы и вибрации в салоне!

Автор Олег, 18 Листопада 2009, 13:06:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Camel Trophy

TOXAT

Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Саша

У мну немає тих отворів, це якись ум-інженер придумав. Роби музичку голосніше. Хоча це не єдині шуми притаманні нашим авто.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

TOXAT

Цитата: Alexxx_1982У мну немає тих отворів, це якись ум-інженер придумав. Роби музичку голосніше. Хоча це не єдині шуми притаманні нашим авто.
Таврия или Славута? На Славуте должны быть. Кстати, в Таврии эти вент. отверстия тоже присутствуют?

Саша

Ні, не присутні, тому пишу, що немає. Спробуй їх ,можливо, чимось затулити, і поспостерігай.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Андрій

Я теж недавно помітив це думав що з під ляди десь резинка погана але подивився все нормально!!а шумить гарно!

TOXAT

Цитата: Alexxx_1982Ні, не присутні, тому пишу, що немає. Спробуй їх ,можливо, чимось затулити, і поспостерігай.
Как в Таврии организованна вентиляция салона?

TOXAT

Цитата: VladimirNNУ меня тоже шумит через эти отверстия. Забил уже на это.
А ведь от этих отверстий и исходит основной шум в салоне...

TOXAT

Цитата: VladimirNNНу так это же вентиляция. И так в Славуте не очень, а то еще их залепить
А чего бы и не залепить, только тогда продумать другую систему вентиляции.

Саша

Цитата: TOXAT
Цитата: Alexxx_1982Ні, не присутні, тому пишу, що немає. Спробуй їх ,можливо, чимось затулити, і поспостерігай.
чесно кажучи, ХЗ, не цікавився цим питанням, но на задніх стійках і у декор накладках є отвори, а далі куда вони ведуть не знаю.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Володимир

Цитата: TOXATПри езде на скорости 80 и выше с задней части салона идет довольно сильный шум потока воздуха, особенно в ветреную погоду.  Я так понимаю что это из-за вент. отверстий в крыше. Бесит ужасно.
Были у кого мысли по этому поводу?
Можливо такий спойлер допоможе.

Цитата: TOXAT
В таврії вентиляція організована так само як і на славуті, навіть більше, на задніх стойках накладки перфоровані, але шуму від цього не більше. В таврії просто верхня чистина ляди не загладжена як в славуті, а має таку форму що дверка получається чуть нижче ніж дах, також наскільки я пам\"ятаю, дах має трошки трамплін.

Їздив з знятою обшивкою багажника, шум не зменшився.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Евгений

я вот все хочу заклеить щель между крышей и лядой уплотнителем,так как шум именно из-за нее!!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Володимир

Цитата: pletenetsя вот все хочу заклеить щель между крышей и лядой уплотнителем,так как шум именно из-за нее!!
Вікна можуть потіти.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Леонид

По ходу тут два варианта я вижу:
         1. Залепить дыры в крыше
         2. Приклеить дополнительный уплотнитель(над этими щелями)
 *PARDON*  *PARDON*