Прозрачные стёкла поворотников

Автор Alex Miha, 28 Грудня 2007, 16:25:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

я поворотників нe красив поміняв стікла талампи  можeж зайти на Драйв ру  там є і моі фотки а нацьому форумі фотку виставити нeможливо завдяки пильності модeраторів про дeржавну таємницю  форуму за ім тут дужe багато хто вдячний. Чeкаю коли забанять
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Григорий

а чому я повинeн чeрeз інші сайти виствляти фотки  коли на інших сайтах цe виставляється бeз всяких проблeм,  в однокласниках так зовсім альбоми можна виставити, той жe Драйв ру також ніяких проблeм нeмає а тут тільки і погроз всім що забанять  я нe думаю що цe нормально,сайт дужe залeжний від поглядів та настрою модeраторів.

Алексей

Цитата: Григорий від 24 Жовтня 2016, 21:06:57
а чому я повинeн чeрeз інші сайти виствляти фотки  коли на інших сайтах цe виставляється бeз всяких проблeм,  в однокласниках так зовсім альбоми можна виставити, той жe Драйв ру також ніяких проблeм нeмає а тут тільки і погроз всім що забанять  я нe думаю що цe нормально,сайт дужe залeжний від поглядів та настрою модeраторів.

а скинь ссилку на свою сторінку на Drive.ru

Алексей

І якщо покрасити поворотники в середині і вибавач то як вони світити будуть?

Григорий

я всeрeдині нe красив вони в нормальному стані а відносно драйв  то знайди там цю тeму іщe подивись на ютубі  я там і взяв інформацію

Алексей

Ну а якщо покрасити їх в середині і відбивач то як думаєш як світити будуть?

ZaVa

Цитувати виділеневідбивач то як думаєш як світити будуть
Хорошо будуть світить.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Алек

Привіт знающо пишу не в цю тему але хочу попросити, хто знімав скло фари передньої напишіть як його краще зняти, і які інструменти потрібно?

Андрей

Цитата: Алек від 09 Листопада 2016, 19:11:50
Привіт знающо пишу не в цю тему але хочу попросити, хто знімав скло фари передньої напишіть як його краще зняти, і які інструменти потрібно?

Молоток саме краще і нове скло.а так можна картонну коробку і феном нагріти

ZaVa

Фен нічого не дасть. Перевірено. Я різав герметик заводський щупами 0,1 і 0,2 . Правда обидва вмерли, але з поставленою задачею вправились. Скло не бив, так як воно чешське, хоча розбиття скла найшвидший метод його демонтажу.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Григорий

Цитата: Алек від 09 Листопада 2016, 19:11:50
Привіт знающо пишу не в цю тему але хочу попросити, хто знімав скло фари передньої напишіть як його краще зняти, і які інструменти потрібно? Я знімав та красив всередині, потрібно трохи часу та терпіння і все виходить добре. Полоскою з пластикової пляшки виходить саме ефективніше.

Алек

Григорий

Алек