Сигнализации и ЦЗ. Что выбрать и как подключить?

Автор Сергей, 03 Січня 2008, 20:17:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Знаю, есть автопостановка на охрану, но она работает только если выключено зажигание и закрыты двери. Перепостановка срабатывает, если машина снята с охраны но не открыта ни одна дверь. Автоблокировка замков только закывает ЦЗ, но не включает сигу. Шо це у тебя %)
1. Всё правильно подключил?
2. Может, какой-то глюк сигналки... *PARDON*

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Мазур Сергей

посмотри может провод от замка зажигания не подключен, или концевики на дверях закисли - это чаще всего бывает!! сделай им профилактику на всякий случай!!

Женя

Цитата: Мазур Сергейпосмотри может провод от замка зажигания не подключен, или концевики на дверях закисли - это чаще всего бывает!! сделай им профилактику на всякий случай!!
Там у мене не підключені ці проводки на зажигання на повороти........ Я ВИРІШИВ ОБІЙТИСЬ БЕЗ ТОГО ВСЬОГО! І от може там треба щось допідключити!?

Мазур Сергей

на зажигание провод обязательно надо!! поэтому она и не может определить заведен двигатель или нет  *OK*там один провод на котором появляется +12 при повороте ключа :)

Женя

То мені не потрібно щоб воно залежало від зажигання мені треба щоб от закрив воно пік пік закрило! Прийшов погрюкав по колесі машина завищала! А потім нажав кнопочку воно відкрило і не кричало!

Мазур Сергей

отключи автопостановку в режиме программирования!! там инструкция должна описывать процесс программирования, и как в него входить! только для этого нужно хоть временно кинуть провод от зажигания!!

Number One

Я ж говорю, подключил неправильно! Все проводки должны быть подсоединены, иначе сига будет работать некорректно! Провод к зажиганию обязателен.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Василь

Можливо, помиляюсь. Моя думка така, що \"сигналка\" не розрізняє, чи підключено запалення в розрив, чи не підключено. Реле там всередині, а проводи від його контактів ідуть зовні. Реле, можливо, спрацьовує, тільки контакти нічого не розмикають. Але може бути запрограмовано, щоб двері після деякого часу замикалися. На нашій так було, але \"сигналку\" не я ставив, а син. Він потім перепрограмував. Двері на ходу перестали замикатися. От коли в русі двері замикалися, то ланцюг запалювання не розривався. Там така опція є. Читайте інструкцію, як його перепрограмувати. От за реле не пам\'ятаю, чи всередині воно, чи зовні. Пам\'ятаю, що сину допомагав підключити проводи на розрив запалення. Так що можу й помилятися... Хоча щодо \"+12 В\" після замка запалювання подивіться в інструкції (контакт № 9 \"сигналки\", білий провід). Можливо, що ця напруга повинна бути присутньою. А як себе веде при цьому світлодіод? Як він блимає? Звірте з інструкцією, що це означає?
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

АнтохА

Подключи все что в схеме.
В твоей ситуации ты не подключил концевики дверей, вот она и становится на охрану.
судьбу ненае..шь, сделай все как надо

Мазур Сергей

я не о реле - блокировке имел речь!!!а о проводе который помогает определить сигналки - заведенная машина или нет!!при заведеной машине её поставить на охрану не возможно!!! по крайней мере у меня так!! какая у тебя сигналка??

Женя

В мене зараз Односторонняя сигнализация Rattlesnake RS-02+RS-10

Василь

Цитата: GALIZKIYВ мене зараз Односторонняя сигнализация Rattlesnake RS-02+RS-10
Це зрозуміло, що \"гримуча змія\". Ви підключіть так, як в інструкції, і відпишіться.
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Женя

Ну от прийшов тей день коли я закінчив майже все над своєб сигналізацією! Проблемою було те що не було підключено провід на запалення! але мінус в тому що я хотів щоб ще заводилась машина з пульта всетаки інжектор, а на СТО сказав мені що він таке ставити не хоче тіма що можуть бути проблеми! МОЖЛИВО ТУТ ХТОСЬ ПОРАДИТЬ ЯК ПІДКЛЮЧИТИ СИГНАЛІЗАЦІЮ ЩОБ ЗАВОДИЛАСЬ МАШИНА З ПУЛЬТА???

АнтохА

не надо оно тебе, автозавод ставят если автомат коробас

Женя

Цитата: Антонне надо оно тебе, автозавод ставят если автомат коробас
В мене напівавтомат!