Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Рома

Цитата: SLIVKAНарод, а я одів літню на тавротитани а гайки десь провтикав, яке западло! :dizzy:

На зустріч  поїду на звичайних ! :sick:
ткі кажи в ГАЛОШАХ!!! :D

SLIVKA

Цитата: roma
Цитата: SLIVKAНарод, а я одів літню на тавротитани а гайки десь провтикав, яке западло! :dizzy:

В зимку без цих галош (белшина) - ну ніяк, особливо цієї зими.
А влітку  +1л. на 100км. :unsure:
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Рома

Цитата: SLIVKA

В зимку без цих галош (белшина) - ну ніяк, особливо цієї зими.
А влітку  +1л. на 100км. :unsure:
так це ти до цих пір ще їздив на зимній резині :/ :/ :/: D , я ще 1 березня перезувся

SLIVKA

\"Не учите меня жить, а лучше подскажите\" де гайки взяти на тітани окремо?
вкусняшки для тюнінга

SLIVKA

Alexxx_1982
як  включав передачі без щепи, як гальмував розкажи
вкусняшки для тюнінга

Саша

Включалося нормально, але крутний момент передавався як на скутері (автобусі ЛіАЗ, № 3 що ходить па Вінниці)  даєш газу а машина їде в своє задоволення, як їй заманеться, хоча Рома говорить що Рве з місця шо Дурна!  :cool:
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: SLIVKA\"Не учите меня жить, а лучше подскажите\" де гайки взяти на тітани окремо?
та не обіжайся, замовити,100 грн, так твої титани йшли з гайками а ти їх провтикав?(((

Рома

Цитата: Alexxx_1982Включалося нормально, але крутний момент передавався як на скутері (автобусі ЛіАЗ, № 3 що ходить па Вінниці)  даєш газу а машина їде в своє задоволення, як їй заманеться, хоча Рома говорить що Рве з місця шо Дурна!  :cool:
чую,щось з місця рвануло,дивлюся -- летить тавруха :D

SLIVKA

Цитата: SLIVKA\"Не учите меня жить, а лучше подскажите\" де гайки взяти на тітани окремо?
та не обіжайся, замовити,100 грн, так твої титани йшли з гайками а ти їх провтикав?(((

Де замовити?
вкусняшки для тюнінга

Саша

Цитата: Alexxx_1982Включалося нормально, але крутний момент передавався як на скутері (автобусі ЛіАЗ, № 3 що ходить па Вінниці)  даєш газу а машина їде в своє задоволення, як їй заманеться, хоча Рома говорить що Рве з місця шо Дурна!  :cool:
roma, летіла та не довго... А ось зараз знову льотає чи літає :)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982
roma, летіла та не довго... А ось зараз знову льотає чи літає :)
ВЗЛІТАЄ!!!

Саша

roma Поки що польоти на малій висоті :) , бо ще трохи сцепа притирається після ремонту.  ;)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Сережа

SLIVKA
та тавросайті писав:
воно зветься ПП Капітан, там були і тітани і болти, --- я питав можна купити навіть один диск, значить і болти окремо продадуть!

Сережа

ше е такий варіант, це склад на якому всі бариги таряться, там ціни на порядок нижчі,
для порівняння: на сатурні один подшибнік задній стое 25грн, а там я взяв комплект(2 подш. сальнік, и гайка) за 38 грн

SLIVKA

Всім спасибі ! :|
 Гайки заказав вчора у AndRyuhA зі Львова, сьогодні отримав.
Ввечері буду ставити.

ПИ.СИ. Гайки у евгена (запчасті заз) по 12грн. а у AndRyuhA по 8грн. робіт висновки, дисками AndRyuhA теж торгує і ціни набагато меньші за ті шо я бачив.
вкусняшки для тюнінга