Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Виталий

поки бортовик ні... взяв 2006 р, 9 тис пробігу ,салон ще пахне..))) , замінив масло на хадо ,трохи проводку передивився ,шукаю токаря . який би проточив задні барабани , а  то при гальмах вібрує...ну і інжекторщика . трохи пошаманити , а то при нормальному режимі 10 по рідному місту-не межа (((
1.2 Li

Саша

roma позвеш на 40 день за твоєю картошкою :) :)  (підгортати чи копати, якщо рання).
Винничанин На наступний зїзд партії спробуй потрапити і зареєструйся на Tavria.org.ua, там в основному про всі рухи і зустрічі описується, і залиш свої координати, в якому районі міста пропадаєш.
SLIVKA наклейка вписалася нормально, да до речі знайомий будинок біля якого машинка стоїть на фото.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Виталий

Живу в Тяжилові ,по роботі все місто обЇзжджаю,емейл є в профілі , а номер 0975313787 ,для протоколу )))
1.2 Li

SLIVKA

УУУУУРРРРАААА!

А я уже на літніх колесах і тавролитті Хмельницьк! :|
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Рома

чи можна змінити імя на форумі,та і аватарка неміняється :sick:

SLIVKA

Ульо? чого темка засохла?
 Чи розчарувались на зістрічі?
вкусняшки для тюнінга

Рома

так всі зригнули на оргію  :|

Дима

не зрегнули, я малость заклопотаний, ось тільки читаю і не відписую, тут буваю частіше ніж на таврі, нада сюди фотки викинути, зустрічі ТавроСлавутоклубів Вінницького регіону.

Роман - з аватарою теж лажа була, раз 30 ставив вона не мінялась, потім поставив нову, мені викинуло малюнок старої, закрив сторінку, відкрив по нові сайт, начав лазити по форуму,дивлюсь, нова стоїть, Радості були повні штани. :silly:
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Рома

шукаю роботу ато призупинили дію ДП \"Нафтогазмережі\" :( :d :d :d

Андрей

Цитата: Alexxx_1982Винничанин  та larmen70  чому не були на зустрічі??? Не порядок Постарайтеся наступного разу приїхати ОК.

Я в суботу в столицу ездил после 14.00 у брата днюха біла  так что при всём желании не мог ... а жаль

абалдеть у меня тоже синяя :( БЫЛА ПРАВДА........

Сережа

люди не забываем, завтра в пятницу, 30.04.10., после 19:00 (Лично я приеду в 19 ровно)
стоянка за \"книжкой\" - (за плеядой)

тавро-славуто-Винницо-пиво!
ура, ура, ура товареШЧи.

SLIVKA

вкусняшки для тюнінга

Андрей

кому нужна помощь по гаи (тех осмотрі постановка снятие с учота, временній талон, переоборудование в смісле вписать газ и тд ) обращайтесь чем смогу тем помогу

абалдеть у меня тоже синяя :( БЫЛА ПРАВДА........

Сережа

larmen70
а чого це ви чоловіче з Вінниці, і не проявляете бажання приїхати на таврозбиданку сьогодні після 19:00 за \"Книжкою\"?
те саме питання до \"Винничанин\"-а!

ось люди які обіцяли приїхати:
1. [SERЁGA]
2. FSV
3. Slivka
4. ZAZIK
5. DimitrikVin
6. xAndr

http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1354178#1354178