Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Насправді титанові діски існують, але вони не з чистого титану, а зі сплаву, і ціна одного діска, рівноцінна ціні однієї Славути...

Ковка рулить!!! 1 діск на 2-3 кг легший від стоковог або від литого. а кожний кг на колесі дає такі відчуття... більші ніж установка бризговиків Чпарко.І наклейки Стріт Рейсер...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Денис

gjurza большое спасибо! я я тут ищу ищу, а найти не могу! Спасибо!!! очень помог! Будем звонить!

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

storm

Цитата: KritikAlex Miha
2.Нашо ставити ті діски якшо від них ніякої користі:вага не зменшується, зато безпека зменшується... Якшо вам не подобаються ковки, тоді шо вам сподобалося в цих Тавро-Титано-Бубликах?
3.Порада:а)не тратьте гроші на фігню. б)купіть нормальні ковпаки і збирайте гроші на ходову і нормальні діски.

Никакие колпаки не заменят диски......пускай они не титановые, зато твёрдые и не гнутся. И вид у них внушительный. А ходовую менять...всёравно потери в мошьности будут - это если 8-шную ставить, а если какуюто навороченую..так оно того не стоит, родная ходовая адаптирована под данный тип и вес машины...чтобы сделать намного лучше надо вложить намного болше....

We live when we drive

Kritik

storm
Ти доказуєш, шо вони гарно дивляться, а на самій фотці вже стоїть 2 Славути з однаковими дісками і це вже не гарно дивиться, а враховуючи шо ентузіастів Славутоводів не так вже і багато, то на 8 зодову мало хо переходить але всім хочеться дісків, і скоро всі ТАвро-Славути будуть їздити на однакових дісках. І це буде похоже на великий інкубатор!!! І ніфіга це не гарно!!!!

storm

Крепость не вызывает сомнений, сколько езжу -никаких проблем. Ключевое отличие - они не гнуться в отличии от стандартных, и их не надо постоянно балансировать и рихтовать. Разница конкретно ощущается на трассе, когда руль не начинает прыгать при скоросте выше 100 км.ч....

We live when we drive

2D

\"пабарабану(с)\" пойду покупать Тавро-Титано-Бублики, в киеве не так уж их и много, а начнут инкубацию, скажу что все косят под меня.
ЗЫ Продавец, мне впаривал что они (см. выше) бывают трёх (!) видов, всмысле расцветка, но я видел только две... или я ошибаюсь?

Денис

2D наверное нет. не ошибаешься, я тоже видел только два вида.

Alex Miha

Серебристые с чёрной подводкой, серебристые полностью и белые полностью.

Костя

Цитата: STALLЦена 1200грн. и больше. Это не правда нормальные диски.
а у тебя какие диски?

Денис

Костя

а че ж так слабенько? я вот тоже с колпаками ежу, собираюсь брать литые в августе
а ты видел литые диски в луганске? http://www.kabalin.com.ua/news.aspx?id=1e344e4e-afac-4dac-9b84-1d7e6084acdb

Денис

На авто видел, а в магазинах и на рынке нет. В Запорожье много авто на них ездит и продаються на каждом шагу.

Kritik

І трошки реклами: я раніше як задумувався, над покупкою тавро-титано-бубликів, шукав інфу про них.
Вот, позвоніть по цьому номеру, і закажіть собі ті діски прямо від виробника, і дешевше, і меньша вірогідність браку.
тел. 80612226661
       80642226662

Jeka

де є в Ровному або хмельницкому хто знає?
Jek by Slavuta

Kritik

В Львові є полюбому, але ціна 1600 грн.
Краще позвони по тому номеру шо я написав вище і закажи. Вийде набагато дешевше!!!