Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

АнтохА

волков бояцо в лес не ходить, но тавролитье это не безопасность, а с ваз колесами по крайней мере целым будешь, а гаишники не убьют как колеса

Юра

А гайцам и лапшы можно навешать  :D  Мол експортный вариант.... С завода стоит ВАЗ ходовка.... Или купил машину, с такой ходовой, а что ето самопоставленая не знал  :[
Я видал пикапики с ВАЗ ходовкой....
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

андрей

некто вас уже трогать небудет так как машина снята спроизводства
сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

Саша

Цитата: CayenneА гайцам и лапшы можно навешать. С завода стоит ВАЗ ходовка.... .
можна і навішати, а можуть і тобі навішати... Авто, які йшли свого часу із ваз ходовкою і (чи) із ваз
двигуном трохи по іншому записувались в документах, не 1102.., (1103..), а як 1125.., якщо не помиляюсь.
Анри, ти впевнений...?

Антон, ось ти вірно сказав ваз колеса!, бо твердження ваз хід  не на 100% вірне, так як
навіть при переході на ваз ходову, стійки, верхні опори, важелі, шруси,краби із клюшками, в деяких випадках цапфи залишаються рідні Таврійські, так шо це що отримується в процесі переобладнання (внесення змін в конструкцію) ходовоі частини, і гальмівної системи я б не назвав
на 100% ваз ходовкою
+врахуйте на скільки кг збільшується вага непідресорених мас автомобіля? А вже потім критикуйте тавролиття, яке на 0,5....0,7кг важче, і що воно зло.

PS: я мав на увазі К&К диски, так як литі диски вітчизняного виробника не викликають довіри, і є сумніви відносно їх якості.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

АнтохА

гамуз ВАЗ легче снятого гамуза заз на пару кг, а диски можна найти легче даже тавробубликов

Олександр

Диск, который легче тавробублика, не внушает доверия

Дима

Цитата: oleksandrДиск, который легче тавробублика, не внушает доверия

ну ну  :D   :D   :D  

сразу видны ваши познания в дисках

легче тавробублика не найдеш, но такого же веса диски под ваз тормоза есть :)

sanek52

на моїй стоять K&K з 2006 року. тоді пробіг був біля 30тис., зараз- за 150тис. перевалило. Попадав ними в ями, терся об бардюри- на дисках тільки подряпини. Ну і звичайно на гумі економити не потрібно
раскрутка сайтов

Ян

Цитата: _Дима_
Цитата: oleksandrДиск, который легче тавробублика, не внушает доверия

ну ну  :D   :D   :D  

сразу видны ваши познания в дисках

легче тавробублика не найдеш, но такого же веса диски под ваз тормоза есть :)
а такой? он кажись легче.

зы. куплю 2 таких диска! оч нннадо!

4izmen

Ага, таких фіг де найдеш, хіба знімати в когось з машини  *PARDON*
Сам такі хотів би.
Don\'t vorry - be happy

Алексей

Кореш с Тавроклуба взял такие 2 за 800 грн. 2 У него были. Так что 4 таких это круто... завидую ему :\'(

4izmen

Та в нас у Львові на таких дисках лише дві машини гоцають, і нема де їх дістати... напевне тре кіковські брати, бо пока нормального варіанту іншого нема...
Don\'t vorry - be happy

Виталий

Да нечему Лёшик завидовать,у меня на тавроне такие стояли,купил на них. Я тебе скажу муть редкосная прыгает как жаба,наката 0, а с разбитой ходовкой по сегодня не могу розхлебатся!!! *DONT_KNOW* Два таких диска весят как один стандартный таврийский!!! Правда смотрятся не плохо! Я их обменял на два новых ската,всесезонки! :D  :D  :D  :D  :D  :D
Таврушка!!! Она-ж как bmw-только круче))))

Виталий

Не советую такие диски а там вам смотреть но через время вы от них избавитесь уж поверте мне!!! *STOP*  *STOP*  *STOP*  *WALL*
Таврушка!!! Она-ж как bmw-только круче))))

Lisiy83

Купил себе б/у литые диски Хмельницкие. Подскажите какие на них нужны гайки? родные не подходят?