Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Три года это не пробег  :-D.
Я заправляю где попало и на 10тык такой же чистый)
Вить магистраль то у тебя пластиковая  B).

Жулик

Цитата: Sergik32 від 10 Березня 2018, 23:10:21
ще можна було їздити
Форсунки от 1000грн а фильтра  120грн.
Ну шо за жлобство...

Володимир

Цитата: Жулик від 11 Березня 2018, 21:28:13
Три года это не пробег  :-D.
Я заправляю где попало и на 10тык такой же чистый)
Вить магистраль то у тебя пластиковая  B).
В мене в рік пробігу 4-5 тисяч, газ включаю зразу після запуску двигуна, навіть в мороз, не чекаю доки нагріється редуктор до 30 градусів.

Це мої перші фільтри після установки, вимивася бруд з балона, також приймальна трубка мультиклапана в мене лежить на дні, а не розміщена вертикально за кілька сантиметрів від дна.
Цитата: Жулик від 11 Березня 2018, 21:29:43
Цитата: Sergik32 від 10 Березня 2018, 23:10:21
ще можна було їздити
Форсунки от 1000грн а фильтра  120грн.
Ну шо за жлобство...
Мова йшла про фільтр рідкої фази, думаю його можна міняти разом з ремкомплектом редуктора, а от фільтр газової фази, треба міняти частіше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Блин тот микро фильтр стоит 30грн  :facepalm: стоит на этом экономить?

Вместе с рем комплектом?
Я наездил уже 40тыс тфу тфу тфу в редуктор не лазил. Это что я должен был не менять 40тыс, фильтр?  :facepalm:

Володимир

Цитата: Жулик від 12 Березня 2018, 08:15:26
Значить ти свою машину більше любиш, або в тебе на її обслуговування є більше часу, бо в мене до фільтрів руки дійшли тільки через 3 роки після установки.
Цитата: Жулик від 12 Березня 2018, 08:15:26Вместе с рем комплектом? Я наездил уже 40тыс тфу тфу тфу в редуктор не лазил. Это что я должен был не менять 40тыс, фильтр?  :facepalm:
Ну якщо в мене перший фільтр чистий, то навіщо міняти частіше.

Жулик

Цитата: Володимир від 12 Березня 2018, 09:41:25
Цитата: Жулик від 12 Березня 2018, 08:15:26
Значить ти свою машину більше любиш, або в тебе на її обслуговування є більше часу, бо в мене до фільтрів руки дійшли тільки через 3 роки після установки.
Цитата: Жулик від 12 Березня 2018, 08:15:26Вместе с рем комплектом? Я наездил уже 40тыс тфу тфу тфу в редуктор не лазил. Это что я должен был не менять 40тыс, фильтр?  :facepalm:
Ну якщо в мене перший фільтр чистий, то навіщо міняти частіше.
Та замена фильтров занимает 15минут, и затрат на 120грн на 10тыс. Как по мне это лучше чем попасть на форсунки и потом потратится на них + торчать на сто или менять самому это уже не 15мин.

То если первый фильтр чистый зачем менять второй  :-D логика железная)

Не знаю я стараюсь все делать вовремя, не хочу стать посреди поля когда еду на дальняк...

Володимир

45175 km

Заміна чергового датчика фаз, взяв "Автотрейд", попередній виявляється був такий самий, прожив 4,5 роки. Ціна питання включаючи доставку 120 грн.

Sergik32

а чого він вилітає і які симптоми його вилітання?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 20 Березня 2018, 08:24:19а чого він вилітає
Схоже що від жари чи перепадів температур. Попередній помер літом коли в жару 30 градусів возив бетон на прицепі, тобто швидкості мало, моторний відсік не продуваєтсья і включається постійно вентилятор. Цього разу почав ключити коли закрив картонкою радіатора.
Цитата: Sergik32 від 20 Березня 2018, 08:24:19які симптоми його вилітання?
Двигун сіпається, чек моргає або світиться постійно, мікас видає помилку 0341. Цього разу замітив що коли сіпається то БК малює детонацію.

Sergik32

сіпається на ХХ чи коли їдеш без дросельки?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 20 Березня 2018, 09:53:53
сіпається на ХХ чи коли їдеш без дросельки?
Ні, коли їду по трасі, особливо коли нагрузка зростає.

Aryan

Володимир

Цитата: Aryan від 20 Березня 2018, 21:05:48
https://www.drive2.ru/l/6179632/
Такий варіант можливо можливий з датчиком що поставили на конвеєрі, він в мене вже на 600 км пробігу почав глючити, десь вдома валяється то попробую вскрити. Ті що я купляв потім залиті епоксидною смолою зверху через отвір біля фішки, пробував вскрити, так нічого і не вийшло, там все залито всплошну.

Sergik32

у мене вчора тоже від нєфіг дєлать чек світився і завелась гарно ніч і день простоявши на дворі, але якось не так бодро робила, зазвичай на прогрівочних оберти були вищі а вчора то ні а потім чек загорівся, заглушив почекав коли під капотом релюшка клацне і знов завів, вроді робить без чека.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2018, 09:20:44
у мене вчора тоже від нєфіг дєлать чек світився і завелась гарно ніч і день простоявши на дворі, але якось не так бодро робила, зазвичай на прогрівочних оберти були вищі а вчора то ні а потім чек загорівся, заглушив почекав коли під капотом релюшка клацне і знов завів, вроді робить без чека.
Помилки подивись.