БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Евгений

Володимир, а есть печатка в SprintLayout?

Володимир

Цитата: Evgen911Володимир, а есть печатка в SprintLayout?
А що якщо на сайті http://www.bk-ukraine.narod.ru/ мишкою клікнути на малюнок плати то не тягнеться?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Павел

Володимир! а сколько будет стоить данный девайс?  :cool:  Я б себе такое преобрел! Но у мене панелька стандарт(((

Евгений

Цитата: Володимир
Цитата: Evgen911Володимир, а есть печатка в SprintLayout?
А що якщо на сайті http://www.bk-ukraine.narod.ru/ мишкою клікнути на малюнок плати то не тягнеться?
С телефона смотрел))) Там не открывалось. Функции ДУТ так и не будет?

Володимир

Цитата: MaVeRiKВолодимир! а сколько будет стоить данный девайс?  :cool:  Я б себе такое преобрел! Но у мене панелька стандарт(((
Поки що незнаю, деталей я ще так і не підібрав.
Цитата: Evgen911Функции ДУТ так и не будет?
Що таке ДУТ?

Евгений

Володимир

Цитата: Evgen911Датчик уровня топлива
Ні, не буде, пам\"ять контролера я забив на 99,85%, зараз шукаю шляхи оптимізації щоби вивільнити кілька байт щоби добавити середній розхід за поїздку. Тай не бачу смислу тулити в БК те що є на панелі.

Евгений

Цитата: ВолодимирНадіюсь найближчим часом знайду сили щоби підібрати деталі для нової плати, то тоді вже скажу щось конкретніше.
Тоесть плата выложенная на сайте еще не окончательная? Или для халявной версии других не будет?

Володимир

Цитата: Evgen911Тоесть плата выложенная на сайте еще не окончательная? Или для халявной версии других не будет?
Плата кінцева, іншої в мене нема.

Евгений

Так а какие детали еще будете подбирать? Уже вродьбы есть список деталей на сайте.

Володимир

Цитата: Evgen911Так а какие детали еще будете подбирать? Уже вродьбы есть список деталей на сайте.
Та потрібно скласти повний перелік деталей з новими цінами під нову плату для заказу, щоби знати собівартість прибору.

VolodymyrF

Варіант реалізації:

LCD не збоїв жодного разу. Провід ЗАПАЛЮВАННЯ підключив до кнопки нагріву заднього скла. Коробку прикріпив на ліпучки. Попалась ds1307(в імраді брав), яка не схотіла працювати від батерейки. Пришлося поставити для неї додатковий стабілізатор 78L05 з 12В- буде працювати поки підключено акумулятор.

Володимир

Цитата: VolodymyrFВаріант реалізації:

LCD не збоїв жодного разу. Провід ЗАПАЛЮВАННЯ підключив до кнопки нагріву заднього скла.
В панелі воно цікавіше дивиться.
Цитата: VolodymyrFКоробку прикріпив на ліпучки. Попалась ds1307(в імраді брав), яка не схотіла працювати від батерейки.
Батарейка коштує 8 грн., якщо поставити звичайні пальчики то взагалі дешево.
Цитата: VolodymyrFПришлося поставити для неї додатковий стабілізатор 78L05 з 12В- буде працювати поки підключено акумулятор.
Батарейка має бути на 3В, а твій стабілізатор видає 5В.

VolodymyrF

Цитата: ВолодимирВ панелі воно цікавіше дивиться.
Згоден. Поставлю в панель, як кінчиться гарантія, а цей комусь віддам.
Цитата: ВолодимирБатарейка коштує 8 грн., якщо поставити звичайні пальчики то взагалі дешево.
Батарейка має бути на 3В, а твій стабілізатор видає 5В.
Мікросхема попалась дефектна і від батерейки 3В на 3му виводі не працювала(збивався час), тому зробив постійні 5В на 8му виводі.

Павел

Какая себестоимость такого БК?  :)  Я мечтаю поставить такой на место пепельницы (панель стандарт!)