Гаишники будут составлять админпротоколы за тонированные стекла

Автор Алла, 16 Вересня 2010, 20:03:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алла

Гаишники будут составлять админпротоколы за тонированные стекла
16:43 / 16.09.2010

На всех патрульных машинах ГАИ тонировочная пленка уже снята
 .

По словам начальника Департамента ГАИ МВД Украины Валерия Лозового, на всех патрульных автомобилях Государственной автоинспекции Украины со стекол снята тонировочная пленка, сообщает агентство УНИАН.

«Абсолютно все патрульные автомобили ГАИ растонированы», - сказал Лозовой и добавил: «Я был в трех областях. Проехал и проверил – со всех стекол на патрульных автомобилях снята пленка».

Что же касается растонирования автомобилей населения, Лозовой отметил, что сотрудники ГАИ могут только составлять административные протоколы, поскольку тонирование стекла на автомобиле – это нарушение, и за него предусмотрен штраф. Непосредственно меры по растонированию стекла гаишниками предприниматься не будут.

«Багнет»
http://www.bagnet.org/news/autotrack/turn/2010-09-16/67181

Юрій

В мну таке було. Зупинив, написав протокол за ремінь. Каже - ще за тоніровку можу написати. А в самого тільки скло передніх дверей розтоновано. А на задніх дверях і заднє скло - ні.

Валерий

Не нервируйте меня, а то мне некуда прятать трупы!

Kritik

Цитувати виділенеНа всех патрульных машинах ГАИ тонировочная пленка уже снята
ха-ха
не вірю

Юрій
не сси) в нас нема портативного прибору для заміру тоніровки
це хай вони Київських, Кримських і т.д.. розводять на бабло)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Юрій

Та я і не сцю. :)
Мені на їхні протоколи так сказать...
А хіба вони мають право замірювати, не під час проходження ТО? А просто так,на трасі. Зупинив - заміряв? :wassat:

chars

Я тоже одобряю, но у меня затонирована, жаль обдерать. Займу позицию ожидания, будут наказывать передние обдеру, а шо делать......

Kritik ты там сильно не обольщайся, нашим буквально позавчера выдали. Получат и ваши :D

Валерий

А у меня сертефикат соответствия есть. Выдали при тонировке. :P Посмотрим......

chars

Ирбис не хочу тебя огорчать, но придется
можешь свой сертификат.......  :d

Kritik

Цитувати виділенеKritik ты там сильно не обольщайся, нашим буквально позавчера выдали. Получат и ваши
а я
а я

а я позвоню куда треба і той прибор поломиться :d

Цитувати виділенеА у меня сертефикат соответствия есть. Выдали при тонировке.
можеш його віддати їм назад
або в рамочку дома повішати)

Юрій

Так мають вони право замірювати, не під час проходження ТО? А просто так,на трасі. Зупинив - заміряв?

Хтось знає?

Саша

Ппп..ц Це знайшли ще одну статтю поповнення буджету за рахунок простого народу, нє щоб заводи і фабрики не вирізати а запустити, так із ГАЙців зробили джерело №1 для поповнення бюджету. Цікаво автомобілі ВРУ і КМ також розтонують, адже закон один для всіх.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Сергей

сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Kritik

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z1107-08

2. На автомобільних дорогах і вулицях можуть бути  перевірені
КТЗ незалежно від їх призначення,  місця реєстрації та належності,
крім  автомобілів:  швидкої  медичної  допомоги,  оперативних   та
аварійно-рятувальних    служб,    військових    і    дипломатичних
представництв, консульських установ іноземних держав, а також тих,
що рухаються в колонах.

можуть
сцуки

Саша

Автору цієї ідеї потрібно поставити памятник при життю. Бо як би він подумав про людей а не про Гайців, то зрозумів як приємно сидіти у нетоновані машинці при 30-40 градусній жарі, а це відповідно теплові удари, гіпертонічні кризи, серцеві напади іт.д., + вигорівші салони і покороблені панелі+ машина-акваріум полегшить життя автозлодюжкам.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4