Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій

Юрій

Фсьо! Проблема вирішена. :)
Вирвало задню шпильку з коробки і стукала по лижі.
А мені здавалось, що то ззаду, зліва. Слух музикальний. :D

Дякую всім, хто відгукнувся.

Юрій

Далі товче. :(
Там само.
Не то поміняв....

Юра

Вибачайте але пишу ше сюди,глухий стук під час перемикання передач в момент кидання газу роздається чи стук чи вихлоп непойму,дето під педалями,у тому районі.Вже незнаю шо думать інет перерив а толку нема,у яму лазив теж не видно.........

Сергей

сними лыжу и всьо увидиш! скорей всего подушки нижние ! но при этом они не порваны! а к примеру сама лыжа треснула! у меня такое на тавроне было! с низу нифига не видно а как лыжу снял! оказалось что вторая часть на пополам!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Max 55

Главное при снятии лыжи, мотор сверху привязать, щоб  не впав

Сергей

ну да!  :D  а то кто то может и не подумавши на голову уронить!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Юра

а як же закріпить у мене в гаражі нічого нема?

LonelyWolf

Домкрат под двигатель. Либо лом поперек моторного отсека и к нему привяжи.

Сергей

я применял ранше домкрат домиком! а щас стары акумулятор и доски!

Юра

Сьогодны поняв при яких умовах стучить.Їду на 3 або на 4 так і на 2,і просто кидаю газ в цей момент глухий стук в мене десь районі педаль...

Ромео

yra, так вроде нечему стукать в районе педалей, если только втулки на оси раздолблены в умат!
Мне кажется надо салейнтблоки рычагов проверить, шаровые и рулевое. Пошатать двиг тоже не помешает.
Юрій, у твоєму випадку я би звернув увагу на салейнтблокі задньої балки. В мене, наприклад, якось теж взаді дуже стукало, аж в резонанс входило. Перешукав усе, але нічого самостійно не знайшов. Поїхав до друга на СТО, відкрутили задню балку і побачили, що салейнтблокі цілі але трохи по ширині закороткі. Підставили до салейнтблоків грубі шайби гровер, затягнули і стук пропав назавжди. Хай щастить!

Юра

на виходні буду дивитись,дякую...Зауважу що на стук воно не зовсім похоже,наче лупає,от так...Да переживаю я за ЛАСТОЧКУ,,,

Дуже дивно яле сьогодны вечором стуки ніби згасли,і шо тепер шукать голку в стопкі сіна?????

невже ніхто не допоможе?????

Попередження за оверпост...
це вже друге.
ше одне і буде БАН. уважніше читаєм правила форуму і дотримуємося їх. ок?
і заповни профіль, звідки ти, ми не гадалки, шоб через форум вгадувати шо стукає, може хтось живе в твому місті, подивився , допоміг би.

Сергей

как можно помочь! этож тебе не авео где все болячки одинаковы! у нас может всё что угодно! тебе перечислили всё что кто думал! вот залазь и смотри! никто тебе здесь не укажет конкретно что стучит! и на это есть масса причин ,хотябы то что мы не слышим какие это звуки! можно сто раз росказать и один раз увидеть!    залезь под машину и протяни все крепежи движка все подушки лижу разбери просмотри! там позатягуй! короче всё что связано с креплением двигателя к коробке и кузову! а там дальше видно будет!

Юрій

Ромео, дякую.

Нема поки-що часу.
І ще одне. Замітив, коли стоїть машина і зранку виїжджаю - нема стуків. Починаються тільки, коли трохи поїжджу.