після 5 мінут виключеного зажигання важко заводиться

Автор iruslan, 04 Листопада 2010, 14:03:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Вадим

А у меня как раз таки обратная проблема. Не заводится после простоя. Причем не всегда, а только в мокрую или холодную погоду. Когда тепло и сухо запускается с полоборота. Никто не подскажет что за фигня такая?

виталий

Цитата: MaxislavНаоборот на горячую говорят заливает в первый момент, а когда тапок в пол это две камеры открыты а обороты небольшие от стартера и оно вентилирует свечи воздухом и запускается. Такая болячка у всех .. хотя болячка ли?. Нужно или газ не трогать вовсе, или если нажал, то очень плавно, чтобы ускорительный насос не сработал. Ну и когда не завелось с первого оборота приходиться маслать с тапокм в пол.
такая самая беда

Сергей

Цитата: AndreyZpтфу... так это у всех так?
Если не у всех, то у каждого второго! У мну тоже-холодная с пол тыка.  :P   На горячую, если через 2-3 минуты, то тоже с пол тыка, а вот через 10 минут приходится маслать 3-5 сек, с тапкой в пол.  :|

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

yarik_chumaxer

Всім привіт, була теж така сама проблема, а коли ставлю свічки БРІСК СІЛЬЕР або германські БЕРУ. Проблеми з запуском двигуна не існуе, так як ці свічкі дають потужну іскру заводиться с пів тика.

Сергей

Цитата: yarik_chumaxerВсім привіт, була теж така сама проблема, а коли ставлю свічки БРІСК СІЛЬЕР або германські БЕРУ. Проблеми з запуском двигуна не існуе, так як ці свічкі дають потужну іскру заводиться с пів тика.
Неужели все так просто?

Володимир

Цитата: AndreyZpДвигатель периодически не хочет нормально заводится.
Когда двигатель холодный, заводится с \"пол оборота\". Когда горячий, заглушить, и запускать через 10 минут, он не хочет заводится. Причем что бы он завелся, нужно педаль газа до отказа в пол, стартером так секунд 5 молотит, а потом начинает заводится, причем хватает не сразу. Такое чувство что мало бензина попадет в цилиндры, стартер отключил, и первую секунду-вторую еле двигает, а потом как резко хватает и повышаются обороты. И уже работает в штатном режиме.
Вот знаете, такое чувство, что заглушил, и бензин уходит с  карбюратора... Но когда холодный заводится прекрасно... Что то ему мешает заводится когда гарячий, как плохая подача топлива первые пять-семь секунд... Проффесионалы, подскажите, что может быть?
То просто в тебе дуже багата суміш, або карб переливає, або відкрутився трохи електромагнітний клапан і там поза жиклер поступає лишній бензин, от вона в тебе і на гарячу не хоче запускатись аж доки не натиснеш тапку і трохи не покрутиш щоби продути циліндри.

Ще проблема може бути в пізньому запалюванні.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Bax

Вчора ввечері приїхав , запаркував машину всьо гуд . Зранку їхати на роботу машина не заводиться  :| , іскра є , бензин попадає в карбюратор , свічки прочистив , ефекту 0 , пробував з накату ноль реакції , зняв кришку зажиганіє на місці по мітках , народ хелп а то я вже в недоуменії  :D , і ще питання яку функцію виконує даччик холла ???? може то він ??????

Славик

Bax

Цитата: Славкамож ремень ГРМ порвался

ремінь на місці , мітки співпадають всьо гуд

Славик

Bax

Цитата: СлавкаА коммутатор, может контакт отошел
Цитата: СлавкаА коммутатор, может контакт отошел
комутатор замінив , іскра є на всіх свічках

^SERGIK^

Значит нет бензина или же все таки свечи у меня такое было вроде и искра есть а не заводится,поменял свечи и стало все гуд.И надо проверить идет ли бенз со слоника ускорительного насоса.
Движение должно приносить удовольствие а не мучения!

Сергей

Вах, может накрылся ДХ. Купи на всякий случай эту приблуду,  ;)  стоит сущие копейки, но зато всегда сможешь доехать до места. Датчик Холла-это, к сожалению расходник  :mad:
http://auto-kiev.com/shop/details/549/az-1-avariynoe-zagiganie?pop=0

Bax

Короче тягав я її на шнорку :) ніфіга не завелась , поставив заряджений акумулятор завелась з пів оборотиа  :D , короче славута то є якась дивна машина  :D і я відчуваю , що скоро покину лави Славутоводов  :D бо такий стиль їзди , що звечора всьо ок , а зранку не заводиться не для мене і моєї роботи  :D

Володимир

Цитата: BaxКороче тягав я її на шнорку :) ніфіга не завелась , поставив заряджений акумулятор завелась з пів оборотиа  :D , короче славута то є якась дивна машина  :D і я відчуваю , що скоро покину лави Славутоводов  :D бо такий стиль їзди , що звечора всьо ок , а зранку не заводиться не для мене і моєї роботи  :D
Так не буває, в цьому мусить бути якась причина. Я би на твоєму місці краще перевірив запалювання, колінвал став на мітку мз, в середній провід колодки трамблера тикаєш червоний щуп тестера, чорний на корпус машини, а потім трамблер крутиш в мінус щоби на тестері з\"явитласа напруга (6в якщо я не помиляюсь), далі повільно його крутиш в плюс до моменту коли на тестері напруга стане нуль, закручуєш гайки. Незабудь тоді зняти кришку і подивитись на бігунок, він має бути буля 1-го або четверного циліндра.

Хоча є в мене підозри що в тебе або пробило сам бігунок чи його резистор. Мав я з таким справу, точно так само було як і в тебе, одного дня машину поставив на стоянку, а потім коли чи на другий день чи пізніше завести не зміг. Скоріш за все резистор, бо коли в мене пробивав бігунок (два рази) на корпус то іскри на свічках нема зовсім, хоча коли ти дивився іскру то міг дивитися її на центральному проводі від котушки запалювання а не на свічках, тому раджу підставити другий бігунок.

Якщо бігунок з сірої пластмаси то коли його пробиває на корпус в посадаочному отворі видно чорну плямку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion