Калібровка дроселя

Автор Володимир, 30 Листопада 2010, 11:19:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ВКБВідкалібрував тільки  до 0,1%. Нуля не показує. Ну х. з ним. Не заважає ДВС.
То в них зараз така болячка, мій також постійно так показує, а коли кілька років тому купляв то було строго нуль.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Ну на хх мабуть не вліяє.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБНу на хх мабуть не вліяє.
Ні.

ZaVa

Хлопці, для тих хто в танку- чи потрібно калібрувати датчик після заміни ???
Мікас 10,3, без плюса, машина 2006 року.
просто хотів відкалібрувати, а адаптеру, мабуть, каюк. Бо ні одна з програм ( Мікас онлайн, КWP, t-monitor ) не бачить його. Адаптер робив сам, скористався разів п\"ять, а от тепер не працює і часу не має займатися ремонтом.
Завчасно вдячний.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: zavaХлопці, для тих хто в танку- чи потрібно калібрувати датчик після заміни ???
Мікас 10,3, без плюса, машина 2006 року.
просто хотів відкалібрувати, а адаптеру, мабуть, каюк. Бо ні одна з програм ( Мікас онлайн, КWP, t-monitor ) не бачить його. Адаптер робив сам, скористався разів п\"ять, а от тепер не працює і часу не має займатися ремонтом.
Завчасно вдячний.
Якщо хочеш щоби все було по феншую, то потрібно, але якщо холостий є, то можеш і так їздити.

Алексей

Я поставел себе ВТН 3302 потому что у меня онхресто образный. Как его настроить нормально?

Володимир

Цитата: slavyta2007Я поставел себе ВТН 3302 потому что у меня онхресто образный. Как его настроить нормально?
Підключити комп і з допомогою програми АКМ чи МікасОнлайн виконати програму калібровки дроселя.