Бензонасос (ЭБН)

Автор Андрей, 26 Травня 2008, 12:13:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Андрій

Начав дивно гудіти насос,наче з переривами аж,я його розібрав сітка була напівзабита,склав поставив то він гуде але не качаєкуди дивитися??Просто зараз другий раз немає часу розбирати потрібно їхати!?

Max 55

новый насос ставить!
они не ремонтно пригодны!

ВКБ

Прийдеться розбирати і щось переставляти (обойму).
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

Хелп!!!Поставив новий бензонасос бо старий завивати почав новий також виэ поїхав замінив в магазині на эвротекс також виэ що робити??Брався за шлашг який йде від насоса до фільтра то в ньому все аж бурлить якась вібрація!Фільтр чистий сіточка в баку теж!

Sergik32

а візьми попробуй продуй трубку з бака до насоса, колись в мене в москвичу була така бадяга, вроді і сітка чиста і ніде підсоса немає, а їде 40км/год і більше не хватає, а причина була в тому що гумова трубка розслоїлася, це її болячка, і коли надіваю її на металевий штуцер то внутрішня частина гумової трубки згортається і закриває прохід, от і через що може бурлити, бо немає гарного протоку. Коротше, продуй всю магістраль.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Андрій

Цитата: Sergik32а візьми попробуй продуй трубку з бака до насоса, колись в мене в москвичу була така бадяга, вроді і сітка чиста і ніде підсоса немає, а їде 40км/год і більше не хватає, а причина була в тому що гумова трубка розслоїлася, це її болячка, і коли надіваю її на металевий штуцер то внутрішня частина гумової трубки згортається і закриває прохід, от і через що може бурлити, бо немає гарного протоку. Коротше, продуй всю магістраль.
Продув трубку з бака до насоса продув від насоса до топливної рампи,продув обратку навіть тількіщо фільтр для експерименту викинув з магістралі нічого не змінюєтся!!насос вже починає гудіти і вити сильніше!Куди ще глянути а то вже боюся їхати кудись на машині!???

Ромео

мабуть причина в кітайському ЕБН

LonelyWolf

Меняй топливные шланги. И меняй заправку.

Sergik32

Ну тоді ще один експеримент, налий бензу в пляшку, підключи насос, а вихід з насоса в каністру, щоб не розльопувало і включи насоса, якщо він і без опору(магістралі-фільтри) гуде то нах яго в топку, іфзьми ВОСН і нехай працює.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Андрій

Цитата: Sergik32Ну тоді ще один експеримент, налий бензу в пляшку, підключи насос, а вихід з насоса в каністру, щоб не розльопувало і включи насоса, якщо він і без опору(магістралі-фільтри) гуде то нах яго в топку, іфзьми ВОСН і нехай працює.
причину вирішив!всетаки був трохи розслоєний шланг який працював як клапан!Цей насос працює набагато тихіше ніж завод!Коли сидиш в машині його роботи не чутно навіть на задніх сидіннях!

Ромео

як ЕБН називається і яка ціна?

Sergik32

Значить я був прав, розшарування шланга. Але дефект усунуто такщо нехай служить і тихенько жужить

ВКБ

Цитата: Zibert
Цитата: Sergik32Ну тоді ще один експеримент, налий бензу в пляшку, підключи насос, а вихід з насоса в каністру, щоб не розльопувало і включи насоса, якщо він і без опору(магістралі-фільтри) гуде то нах яго в топку, іфзьми ВОСН і нехай працює.
причину вирішив!всетаки був трохи розслоєний шланг який працював як клапан!Цей насос працює набагато тихіше ніж завод!Коли сидиш в машині його роботи не чутно навіть на задніх сидіннях!

Який шланг в якому місці?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

Цитата: ВКБ
Цитата: Zibert

Який шланг в якому місці?
короче зря написав!!думав що було через шланг в місці зєднання з топливним дачиком замінив все нормально не гув не вив,але проїхав я 2км і все заново гуде що чути при музині ввімкненій і повиває!Що робити вже не знаюЙ

Володимир

Цитата: ZibertНачав дивно гудіти насос,наче з переривами аж,я його розібрав сітка була напівзабита,склав поставив то він гуде але не качаєкуди дивитися??Просто зараз другий раз немає часу розбирати потрібно їхати!?
Могла сітка на приймальній трубці в баку забитись, також глянь на бак, можливо зігнув, тоді буде часткове перекриття приймальної трубки в баку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion