Кто с Полтавы?????????

Автор Алексей, 08 Лютого 2011, 19:04:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

23q

Цитата: ioМужики, хто чіповщика порадить в Полтаві? Я сьобі газ поставив, тепер треба блок керування перешити.
газ поставил и молчишь...
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

Сергей

Цитата: ioМужики, хто чіповщика порадить в Полтаві? Я сьобі газ поставив, тепер треба блок керування перешити.
ЛС
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Serg

Дякую всім. Вчора перешився. Різниця є. Який росхід - ще не знаю =)

23q

она йиииде? или разницы нет?
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

Владимир

Ребята на праздники Сала не смог подехать  Тётка умерла....
С уважением Владимир!!!

Serg

Віталій

Цитата: ioВо =)
Що у вас з очима o_O
Нещодавно бачив сіру таврію з дніпропетровськими номерами біля екватора з такими лупами \\m/

Serg

Ксенон в лінзах рулить  \\m/  8) Стою на світлофорі поряд з машиною, в якої галогенки - світла від його фар майже не видно в порівнянні зі мною. Але! З\"явилися \"сліпі\" зони. Треба ще противотуманки ставити. Палюбому. А ще на трасі знаки дорожні не світяться зовсім. Світло від фар на них не попадає. Отаке. *SCRATCH*

Владимир

Опа на у Серого Ксиноны  установлены. \\m/  \\m/  \\m/
С уважением Владимир!!!

Serg

Ну шо, народ, перевзуваємось на вихідних в літню гуму?? Зими більше не буде! В мене вже нетерплячка )) Купив б/в-шні залізяки, пофарбував у білий і новеньку Nexen N-blue HD. Все, гроші скінчились. Заправлю газу на 100 грн і буду смоктати лапу ))

Віталій

Я вже давненько перевзувся у новеньку Барум. Мені Барум подобається з минулого сезону. При попаданні в більшість ям, диски не гнуться.

Алексей

Я тоже переобулся на летнюю и как на зло снег в Киеве выпал и началось фигурное катание =)))
[h] \"Открылась новая группа славутоводов в контакте!!! присоединяемся http://vk.com/slavuta_club_info\"[/h]

Aryan

А я вчора перевзувся.
Ну так що земляки, коли зустріч? Вроді потепліло.!!!!!!!!!!!

Владимир

Народ как Вы смотрите на то чтобы 5-го Мая организовать встречу. Есть два места встречи. Одно на площадке возле Метро, второе на стоянке возле Эпицентра. Жду ответов. ]:->
С уважением Владимир!!!

Віталій

Я буду. Якраз 5-го повертаюсь.