Вибір операційної системи

Автор Kritik, 11 Лютого 2011, 19:13:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

він 2003 сервер, також непогана система. В мене на роботі на інтернет машині сел800 256 озу, колись ставив хр то періодично злітала, потім поставив він2003сервер, то працює набагато надійніше і довше, плюс на компі постійно працює 2-3 користувачі використовуючи віддалені робочі столи. Злітає ця ОС тільки в одному випадку, коли вінчестер сипиться і вже просто не може знайти файли для загрузки, а так працює довго і надійно. Колега по роботі дома також поставив собі таку ОС, то каже що набагато краще працює ніж ХР.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

булат

Цитата: User2108єдини, поки замічений мінус 7, те , що вона жре місце на диску
и сколько в день съедает? :)
это конечно понятно что она требует больше места, но лишних пару десятков гигов не такая уж и большая проблема на сегодня

и все таки под 64-битную систему пока не весь софт нормально адаптирован, лучше ставить 32битную (если памяти не больше 3гигов)

Kritik

Цитата: User2108
Цитата: Kritikкароче переставив опять вінду
опять 7 Ultimate 64х

подивлюся)))
тре було ставить максимальну) 64х
єдини, поки замічений мінус 7, те , що вона жре місце на диску
о ні!!!
я завжди думав шо Ultimate це і є максимальная  :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

User2108

Цитата: Kritik
Цитата: User2108
Цитата: Kritikкароче переставив опять вінду
опять 7 Ultimate 64х

подивлюся)))
тре було ставить максимальну) 64х
єдини, поки замічений мінус 7, те , що вона жре місце на диску
о ні!!!
я завжди думав шо Ultimate це і є максимальная  :D
Ultimate Ultra Э максимальна  :D

Володимир

Цитата: sniperвин 98, система фиг сломаешь))) минимум ошибок и даже тетрис не глучит ;)
Краще вже 95, він менше глючний, я колись на роботі різні операційки пробував, то хр сама швидка і найдовше тримається, працює роками і не злітає, а 98 чуть не кожного місяця переставляв.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юрий(Dushman)

Цитата: ВолодимирКраще вже 95, він менше глючний, я колись на роботі різні операційки пробував, то хр сама швидка і найдовше тримається, працює роками і не злітає, а 98 чуть не кожного місяця переставляв.
винда для пенсионеров-а как игры-программы-и так далее- и на нормальное железо ставить такую рухлядь, извольте сударь-но помимо винды, ещё и бестолковка нужна, а то у нас получается усё ,та ещё на кривые руки-и каждый юзер мнит себя крутым хакером-за 15 лет такого навидался, и разных басней наслушался-так что считаю каждый выбирает по себе и своему железу-22 марта выйдет кризис 2, мне интересно на 11 деректе поиграть, а на 95 винду -11 дерект не втулишь  сама  ось не поддерживает, а для покера и шашек пойдёт 95-так и получается винда для пенсии и бухгалтерии !!!!
[url=http: