Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Ото буде саме те що треба

Valeriy

Цитата: YUKON від 10 Серпня 2017, 14:56:30
Цитата: Valeriy від 10 Серпня 2017, 07:50:47
Цитата: YUKON від 10 Серпня 2017, 07:45:49
Чому тре кінути резину наліво, а не направо? Як правило при укладці доріг робиться правий нахил дорожнього полотна, щоб сходила вода. Звертав увагу, що після доща калюж більше справа ніж по-центру. От тобі вся логіка.
Значит не имеет значения...летняя или зимняя...на заднюю ось на лево новую. Понял
Валер, вибач, я не все дописав...їхав на автобусі пропало покриття...продовжу...коли уклон дороги вправо і поставити новішу (з глибшим протектором) резину направо ти постійно будиш баранкою рівняти авто, а от коли зліва новішу поставиш...авто тоді саме рівняється...тобто рівняється на сторону де вона встановлена. Ітого простими словами авто тягне більше в ту сторону де встановлена резина з глибшим протектором.
А если спереди будет пара с одинаковым рисунком и износом, а сзади две резины одинаковы, но одна старая с высотой протектора 6-6,5, а другая новая совсем? Куда лучше ставить новую: на правую сторону или на левую?

YUKON

Нова в любому випадку на ліву сторону

Жулик

Че это?
Дорога вить так сделана что уклон в право и там всегда лужи, хорошо бы лужи проежать на протекторе повыше...
Не?

Valeriy

Ребята здравствуйте. Посоветуйте что делать: часто езжу летом (больше всего), а зимой практически не езжу (очень мало), какую резину в таком случае лучше использовать?

dj_doom

Цитата: Valeriy від 21 Серпня 2017, 12:05:48
Ребята здравствуйте. Посоветуйте что делать: часто езжу летом (больше всего), а зимой практически не езжу (очень мало), какую резину в таком случае лучше использовать?

летом - летнюю, зимой - зимнюю..

Valeriy

Цитата: dj_doom від 21 Серпня 2017, 12:36:34
Цитата: Valeriy від 21 Серпня 2017, 12:05:48

летом - летнюю, зимой - зимнюю..
И больше никаких других вариантов? Дело в том что я зимой прошлой всего 4 раза выезжал и проехал всего км 10, курям насмех как говорится...жаль резины. Думал на счет всесезонки может

Sergik32

і навіть точніше додам, на літо бери - частоїздючу, а на зиму - малоїздячу.
Валєра, ти хоч за руль сідаєш коли їздиш, якщо ні то пофіг на якій їхати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ZaVa

Валєра, в тебе з головою порядок ?????? :facepalm:
Ти час від часу змінюй пластінки, бо воно вже підза... бало.
Ти, бідняга, не можеш вирішить шо  і куди ставить - то яку резину, то на передок чи то на задок, ато й взагалі які колеса в парі встановить. . . .
Будучи адміном, я б тебе вже давно забанив би без права відновлення на форумі.
Що за осел ???? :wacko: :beee:
:facepalm:

Пожалуйста будьте сдержаннее
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

та ладно, нехай пише, тож вчиться хлопець, тож ми мусимо допомогти. я пропоную купити і поставити ВС-11 шиповану Алл сеасонс
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Max 55

Цитата: ZaVa від 21 Серпня 2017, 13:09:36
Валєра, в тебе з головою порядок ?????? :facepalm:
Ти час від часу змінюй пластінки, бо воно вже підза... бало.
Ти, бідняга, не можеш вирішить шо  і куди ставить - то яку резину, то на передок чи то на задок, ато й взагалі які колеса в парі встановить. . . .
Будучи адміном, я б тебе вже давно забанив би без права відновлення на форумі.
Що за осел ???? :wacko: :beee:
:facepalm:

Пожалуйста будьте сдержаннее
Получаете первое предупреждение

ZaVa

Цитувати виділенеПожалуйста, будьте сдержаннее
Макс, накипіло, блін.

Буду старатись.

З.І.
А що там зі ШРУСом ?
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

YUKON

Цитата: Sergik32 від 21 Серпня 2017, 13:14:19
та ладно, нехай пише, тож вчиться хлопець, тож ми мусимо допомогти. я пропоную купити і поставити ВС-11 шиповану Алл сеасонс
Ой Серіжко, жжош аднака.
Валер, Славутофорум не вікепедія. Спробуй сам приняти рішення. Від всіх твоїх помилок ми тебе не застрахуємо.

Sergik32

якщо літом виїжжає пару разів всього, і то напевно з гаража, щоб там павутиння познімати, а зимою взагалі ніразу, то як на мене, та машина і в щось не вперлась, вона не потрібна, краще за ті гроші купити перфоратора бош 2-28, оригінального, хоч якась користь буде. Моя машина в папєр
дніка наїздила 241км за 6 років, і що, а все чудово, з чотирьох сальників двигуна всі 4 тічуть, задні циліндрики закисли, гумки всі в ходовій задубіли. Валєра, роби висновок. Вже якщо понтуватися з приводу що в мене є машина, то вже туди в гараж заперти тра бмв х5 е70 з 3,0 дизелем

Володимир

100%, з такими пробігами вигідніше їздити на таксі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion