Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

і унірояль трошки із-за малюнка має перевагу в ціні, а в основному він тако покурює в сторонці і нервово поглядує як барумка шикарно котиться на славуті сірогометаліка кольору
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Kritik

Uniroyal RainSport 3 - класна резина
в мене на фокусі була така, був здивований шо за такі гроші може бути така хороша резина

а зараз в мене Pirelli P Zero

як в F1 )))))

шумна канешно.... зато дорогу тримає як полу слік)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Sergik32

ну там у тебе в далекій польщляндії то хоч ям немає, то вже плюс, бо так больно на душі коли новим скатом да як у...ашиш в яму в ночі свіжовирізану фрезою, і колесу гайки і 1000грн як в дупу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

lucky_man

Барум кстати довольно таки пристойные шины. Чехи по моему их производят если не изменяет мне память. У отца моего на лето стоит комплект Barum Brillantis 2 в типоразмере 155 / 70 / R13, на которых старик уже третий сезон откатал. Брались тута в свое время по совету какого-то знакомого, как сейчас помню. Шины за свои деньги хороши, сбалансированны и износ нормальный. Как альтернативу им можно еще Cordiant Road Runner рассматривать.

Aryan

Цитата: lucky_man від 27 Листопада 2017, 16:29:52
Барум кстати довольно таки пристойные шины. Чехи по моему их производят если не изменяет мне память. У отца моего на лето стоит комплект Barum Brillantis 2 в типоразмере 155 / 70 / R13, на которых старик уже третий сезон откатал. Брались тута в свое время по совету какого-то знакомого, как сейчас помню. Шины за свои деньги хороши, сбалансированны и износ нормальный. Как альтернативу им можно еще Cordiant Road Runner рассматривать.
"Рассматривайте" а вони за ваші гроші у вас ще й стрілятимуть, а ви "рассматривайте"

Valeriy

Кто скажет какой размер резины (кроме 155/70 r13) можно ставить на Славута и на какую ось лучше? И стоит ли?

Володимир

Цитата: Valeriy від 10 Грудня 2017, 11:41:17
Кто скажет какой размер резины (кроме 155/70 r13) можно ставить на Славута и на какую ось лучше? И стоит ли?
165/65R13
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Valeriy

Цитата: Володимир від 10 Грудня 2017, 11:53:11
165/65R13
Мне кажется это редкий размер...ты себе такой ставил?

Валерий

розмір рідкий .але є  мене на передку стояв імінус погрішнісспіпоказника спідометра.а так все гут не затирВАаералера остав ти резіну  в покої. Тобі нема чим занятись крім заміни резини. :facepalm: даже на самі круті резині славута останеться славутой .
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Володимир

Цитата: Valeriy від 10 Грудня 2017, 11:56:27
Цитата: Володимир від 10 Грудня 2017, 11:53:11
165/65R13
Мне кажется это редкий размер...ты себе такой ставил?
Ні, я ще не зносив тої що на конвеєрі поставили.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Валєра, ти ж уже нас переубіждив, що будеш їздити тіко на зимовій

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 10 Грудня 2017, 20:36:15
Валєра, ти ж уже нас переубіждив, що будеш їздити тіко на зимовій
Да, но тем не менее размер шины и сезонность шины разные вещи

Sergik32

да шо ти кажеш, а я то думаю, чогож це ти зимою про літню гуму питаєш, значить уже сезон прийшов, а ми тут на зимовій ще їздимо. Ти  собі купив зимові 4 ската, за два роки ти не наїжаєш навіть на заміну масла, то літня гума тобі і не треба, однозначно.

Valeriy

А кто катал Cordiant Road Runner? Кто что может о ней сказать?

Aryan

Цитата: Valeriy від 12 Грудня 2017, 10:28:26
А кто катал Cordiant Road Runner? Кто что может о ней сказать?
« Ответ #2055 : 27 Ноябрь 2017, 20:53:25 »