Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

EvgenS

Ну Ваз с Фиата передрали :-D протектор с Gislaved :-D :-D :-D

Lisiy83

Цитата: crank555 від 07 Січня 2016, 10:25:21
Цитата: Lisiy83 від 07 Січня 2016, 08:54:11
малчик, а не пошёл бы ты подальше со своей рекламой РЕКОМЕНДУЮ обсудить размещение  рекламы на нашем ресурсе с администраторами  В ЛС.
Вежливость!
Зачем мы так грубо это не вежливо, каждый хочет кушать.
я всё прекрасно понимаю, но достали эти спамеры. я тоже работаю в сфере продаж, но на каждый форум и сайт не лезу с рекламой своей продукции

Sergik32

а шо за продукція?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Lisiy83

ВКБ

Цитата: EvgenS від 07 Січня 2016, 10:00:17
Поставил такие (Contyre arctic Ice) все норм машинка послушная, резина не дубеет при -25 проверено, хотел подурачится с ручничком в поворотик  :mitsu:, не получилось только ручник натянул она как будто якорь бросил тормозит и в занос не идет :).

Вид протектора впечатляет. Должна вкашестом снегу и рыхлом под гололёдом снизу в морох хорошо грести. А шипы самому надо вживлять?

Моя WQ-101 по рыхлому и снизу гололёду плохо из-за мелких прорезей и забивания снегом. На голом льду или топтаном - отлично, и тоже не дубееет при -25. По каше мокрой глубокой и течи таянья - хреновато. Но не гудит на гладком асфальте и на тресе отлично. Много мелких прорезей для гололёда.
Короче, под теерешний снежный калапс лучше крупный протектор.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

EvgenS

Она вообще под шип (можно зашиповать). На шиномонтаже сказал хлопчик нах тот шип у нас не такие снежные зимы, и показал колесики на 16 привезли на расшиповку. Я доволен оно и бес шипа гуд.. :-D

Жулик

интересно бы попробовать шип, а так ляпать можна шо хочешь.
Иногда лучше по асфальту тарабанеть шипами но в нужный момент не улететь в кувет...

Sergik32

шип добре для льоду, на асфальті то шумить, а коли дибіл на трасу вискакує то по тормозам вальнеш і якшо немає АБС то суне як по льоду, аж іскри летять, но саме обідно, коли по щебню крупному їздиш то шипа в колеса всуне і до дупи карі очі тоді та колеса, он у брата на пасаті вже 7 років шиповки їздять, да по льоду пєстні, але того льоду у нас тільки в дворах хібашо, траси всі чисті, а по снігу втоптаному і прості липучки гарно їдуть
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 20 Січня 2016, 12:32:10
шип добре для льоду, на асфальті то шумить, а коли дибіл на трасу вискакує то по тормозам вальнеш і якшо немає АБС то суне як по льоду, аж іскри летять, но саме обідно, коли по щебню крупному їздиш то шипа в колеса всуне і до дупи карі очі тоді та колеса, он у брата на пасаті вже 7 років шиповки їздять, да по льоду пєстні, але того льоду у нас тільки в дворах хібашо, траси всі чисті, а по снігу втоптаному і прості липучки гарно їдуть
Так то правда, але цього разу по погоді попадос. На шипах водії проходять гуд, там де скрізь під снігом сендвіч з льоду і снігу після таяння.

Я так поняв по каші краще протектор як у білоруса трактора, а по льоду тобто вкатаному та примерзлому снігу чи плакаючому - багатоламельні мілкі прорізі в шині, як присоски чи скребунці.

Sergik32

головне в машині вага, а далі вже протектор, я он своєю на гудіерка 8-мих нових вроді і їду, а от ваги малувато, а он сусід пеготом на майже лисих зимових і старих спокійно проїхав за мною і навіть на букс не зірвало, от вам і гума.

ВКБ

Багато факторів.
А може він на потрібній швидкості. А зупинився б, як я вчора  -і приїхали. Чомусь проходю там, де інші іномаріща сідають. Чому не пойму.

Вчора застряг, і втикнувши перну передачу, пустивши цеплення, поки вона шліфувала, поміг їй за стійку дверцят і виїхав по чендвічц голольоду і снігу трохи підгору.

YUKON

Тааак і в мене бувало, з льодом під снігом, не їде хоч трісни! Зупинявся, розгрібав ногами сніг перед машиною, трохи втоптав, втоптав трохи перед колесами сніг, без двигуна витовкнув їі на сніг, завів двігло, копоті їй і таким чином виїжджав! А от шо тепер робити з Калиною з пошти 1,1т в порівнянні з 870 кг Славки, думаю йти за трахтером!)))))))

Kritik

Цитата: YUKON від 20 Січня 2016, 14:54:45
Тааак і в мене бувало, з льодом під снігом, не їде хоч трісни! Зупинявся, розгрібав ногами сніг перед машиною, трохи втоптав, втоптав трохи перед колесами сніг, без двигуна витовкнув їі на сніг, завів двігло, копоті їй і таким чином виїжджав! А от шо тепер робити з Калиною з пошти 1,1т в порівнянні з 870 кг Славки, думаю йти за трахтером!)))))))

ну так Калина і по снігу краще їде, бо важча, а Славута реально зимою просто жесть, дуже легенька, не продавлює сніг, не чіпляється за нього нормально, з Калиною в мене таких проблем не було
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

ВКБ

Цитата: Kritik від 20 Січня 2016, 15:01:14
Цитата: YUKON від 20 Січня 2016, 14:54:45

ну так Калина і по снігу краще їде, бо важча, а Славута реально зимою просто жесть, дуже легенька, не продавлює сніг, не чіпляється за нього нормально, з Калиною в мене таких проблем не було

Іноді на Славуті допамагає вавтоматизований вантаж з функцією самозавантаження та розвантаження, називається пасажири. Дійсно, Fr = ? N, де N реакція від ваги. Але Вага славути урівноважена з шириною шини та площею п.ятна контакта пропорційно вазі автомобілю. Тому сила тертя шо у калини що у БМВ однакові. Навіть, якщо навантажити. Тобто пусті вони йти повинні однаково приблизно і навантажені теж. Тобто можливо порівнюють пусту славуту і калину з пасажирами і невідомий тиск в шинах, від ского залежить контакт ламелей..
І площа шин ту нідочого. Суть в тиску на поверхню (через вагу та площу) і коеф. тертя. НУ і в вато головне таки шина, стиль їзди, динаміка на льоду і швидкість проходження заносів. тиску в шинах.

Вибечте - наука.
https://uk.wikipedia.org/wiki/Сила_тертя

Lisiy83

Не знаю что тут обсуждают, но Славута реально очень проходимое авто. Не всегда нужен большой вес авто. По рыхлому снегу наоборот маленький вес - это плюс. Да ещё и узкие колёса разрезают намного легче снег и меньше сопротивление. Да и клиренс у Славуты нормальный