Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Юрій

Ги-Ги. Низькі частоти можна добути ще з інших органів.  ;)  

Але це вже - інша тема.

Александр

Ну да, якщо переїхати органа державного правопорядку, то можна почути соковитий низькочастотний \"чвак\"  :lol:
Глаза боятся, а руки из жопы.

Юрій

А якщо його нагодувати горохом і запхати в кайданках в багажник - то звідти також буде чути звуки низької частоти.  :cool:

Александр

Будеш сам з ним їздити, мені такий іонізатор і нафіг не потрібен  :lol:   :cool:

Александр

Значить так. Після моїх нічних митарств в гаражі (до чотирьох ранку міняв прокладку піддону  :/  ) сьогодні залив свіжого масліца і накрутив новий фільтр (можна ще було і з старим їздити, але гулять так гулять  :D  ). Масло - полусінтетіка Лікві Молі з молібденом, фільтр Кнєхт. До цього їздив на Шелл Хелікс полусінь. Не знаю, може здалося, але двигун почав реально тихіше працювати. З неприємного: стою я собі, значить, жду поки машина нагріється (щоб на гарячу підтянуть прокладку піддону), включається вентилятор радіатора - і починає охолоджувати холодний радіатор  :o  На датчику 90 градусів, вітряк маслає, а нижній патрубок термостата і радіатор - холодні  :/  Походу, до нього в гості прийшло миле пухнасте звірятко  :(  В принципі, він і раніше частенько включався (вентиль), але температура ніколи не піднімалася вище 100-а градусів, то я й не парився, а тепер бачу, що тре міняти все-таки  :(

Масліцо  :)

Так краще?  :D

YUKON

Яке масліцо? Тосол треба і термос...масло то при чому тут?

Александр

ти не зрозумів. Масло я замінив, і просто фото вставив. Термос заміню, сам знаю. :p

YUKON

Тепер поняв! А то так було сказано, шо типо Славка гріється тому,шо масліцо частіше тре міняти!

Александр.

Алехандро, это ты фары от 10 врезал в бампер? Даешь фото?? :)
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Александр

Цитата: РыбнадзорАлехандро, это ты фары от 10 врезал в бампер? Даешь фото?? :)
Фото чого? Установки? Таких нема.  :|

Александр.

Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Number One

Ап, Олексанр аву поміняв  :)
Шо, оффроуд вже не рулить? :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Number One, ти не повіриш. їздив я на різаних пружинах і сильно-сильно матюкавсо, бо вони мене таки раз раком поставили, до трьох ночі намагався витягнути тарантас з грязюки, не вийшло, плюнув і поїхав в чотири на роботу на елєктричці. Після цього зарікався підняти машину. Катаюся з проставками зараз, і чує моє серце, весною знов буду різати пружини, бо це не їзда, а жіночий статевий орган  :D  Стріт таки рулить  :cool:

Александр

Здрастє  :)  Мій дружаня продав свій Таврольот, і мені в спадщину дістався передній стаб від тазовської класики, який він так і не встиг поставити  :D  Буду ліпить його на балку, ширина повинна підійти чудово, за попередніми прикидками  :cool:  

Стаб  :)

Tem4ik

Цитата: Александр НадводнюкЗдрастє  :)  Мій дружаня продав свій Таврольот, і мені в спадщину дістався передній стаб від тазовської класики, який він так і не встиг поставити  :D  Буду ліпить його на балку, ширина повинна підійти чудово, за попередніми прикидками  :cool:  

Стаб  :)
Обязательно сделай фоток, у меня эта мысль с головы не выходит.
И заодно провари(усиль) саму балку, так как на Пик-апах.
Легкой установки.