Не выключаются поворотники

Автор Рома, 09 Листопада 2011, 14:47:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Noise

На цій. Причому на новій славуті зламалися за кілька місяців, а коли я купив на заміну - то вона виглядала трошечки не так, як заводська. Може зі старої партії, або кооперативна, хз, але ціла до сих пір.

UPD: подивився на zapchastizaz.com.ua, так і є, одна "завод", друга "не завод"

kromanyon

Цитата: lizard від 01 Червня 2017, 17:54:51
спробую реанімувати тему ))
В стандарті на цій деталюсі вуса обломлюються чи ні ?

У меня недавно была такая проблема, когда снял руль то увидел ,что так у меня там вместо отломанных усиков стоят кубики-наросты, с одной стороны посаженые на остатки усиков, а с другой стороны с выемкой под бугорки поворотов. Я так думаю эти кубики сделаны из холодной сварки и посажены еще мягкими на корпус.

lizard

та я теж думаю що можна приколхозити будь-що але що таке зараз 17 грн ? як каже один дядько Максим - дешевше тільки гриби :) придбав, поміняв  та й все.

YUKON

Цитата: lizard від 06 Червня 2017, 09:08:06
та я теж думаю що можна приколхозити будь-що але що таке зараз 17 грн ? як каже один дядько Максим - дешевше тільки гриби :) придбав, поміняв  та й все.
В тебе сток чи люксова гітара?

lizard

YUKON

Цитата: lizard від 06 Червня 2017, 11:44:20
сток
За бажанням - в мене є стокова гітара - хош 8-го числа привезу...буду в Чернігові! Грошей не треба - меньше хламу в гаражі буде, за бажанням моїй дитині Лайф поповниш! Тре везу - ні то й ні! Треба фото - скіну! Ричажки як в копійці, на бочку - пласкі!