Регулятор холостого хода (РХХ)

Автор CharllyUA, 09 Жовтня 2008, 10:13:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Алексей від 01 Вересня 2015, 22:05:44
там некрутил ни кто а вот на тахометре показывает 1100
В мікасі постав 900, буде тримати в реалі порядка 870, для мене це досить комфортні оберти ХХ.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

ну а як 870 оборотів хх позначиця на роботі мотора, І ще які оптимальні варіанти

Fulcrum

З заводу у мене стояли ХХ 870 - реально були 840-850. Ставлю собі, знайомим 920 - реально 890-900 - як який двигун. На моєму двигуні при таких обертах кроки РХХ рівні 34-36. На рахунок низьких ( менших) ХХ  - шкода двигуна - малий об`єм  + конструктивні особливості + змащення розподільчого валу і двигуна вцілому.
Автомобілі є BMW і все решта

Володимир

Цитата: Fulcrum від 03 Вересня 2015, 03:39:41
З заводу у мене стояли ХХ 870 - реально були 840-850. Ставлю собі, знайомим 920 - реально 890-900 - як який двигун. На моєму двигуні при таких обертах кроки РХХ рівні 34-36. На рахунок низьких ( менших) ХХ  - шкода двигуна - малий об`єм  + конструктивні особливості + змащення розподільчого валу і двигуна вцілому.
В мене з заводу стояло 970, їздити було некомфортно при маневруванні на першій задніх передачах.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

ну а на скільки тахометр дає помилку і як зроьити що б він показував так як треба?

Fulcrum

У мене панель "економ" :) без тахометра. Доставив собі колись амфітон, не памятаю вже на якому сайті купив. Оберти показує люба діагностична програма для мікаса. Навіть у програмі видно що при уставці обертів ХХ=950 - реальні оберти 920-930, хз чим пояснити, але доставний тахометр показує 1 в 1 з діагностикою.
Автомобілі є BMW і все решта

Алексей

Max 55

За такую цену нафиг они припали, сейчас выбора РХХ выше крыши!

Алексей

Владимир

Цитата: Алексей від 09 Вересня 2015, 20:33:44
ну а який краще РХХ брати?
А Вы уверены что проблемы в РХХ? Есть люфт на штоке, выработка наконечника, шаги на диагнозе не соответствуют?
Нет, конечно есть лишние деньги - меняйте. Просто вчера был Сенс десятилетний - регулятор родной, москальский и проблем нет.

Алексей

я просто спросил какой лучше брать?

Владимир

Цитата: Алексей від 10 Вересня 2015, 15:36:10
я просто спросил какой лучше брать?
Езжу на Омеге - за восемь лет одна замена.

Алексей

олег

На холодной машине зависают обороты от 2 тыщ до 4,5 тыщ. Комп показал t°-11-15 градусов.У кого такое было,чем вылечилось ?? Спрашиваю для сравнения.