Славута 1.2Si, Донецк

Автор Жека, 08 Січня 2012, 16:51:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

ЯРОСЛАВ

мож из за датчика скорости и горит.

Евгений

Больше всего волнует почему горит ЧЕК, можно ли при нем ездить? а то завтра и в понедельник машинка ну очень нужна!

може бути безліч причин, через які горить чек. Їздити з ним можна, але проблему шукати потрібно. Саме гірше що може бути - перехід системи в аварійний режим, а звідси серйозний перерозхід палива. Також якщо чек горить через глюк якогось з датчиків,  він може вийти з ладу в дорозі. Машина не поїде якшо не буде працювати датчик колінвалу та ще якийсь, не памятаю який. Короче тут словами не допоможеш, нада подключатись і дивитись помилку. Порада - купи К - лайн адаптер (наприклад у Eugen 911 на форумі)  і будеш сам собі діагностик, одібєш його за два підключення.

Жека

Может кто знает, где в донецке можно подключиться и посмотреть?

Max 55

Свечи ты отравил присадками
Патрубок - это вентиляция картера

Жека

Цитата: Max 55Свечи ты отравил присадками
Никаких присадок не использовалось, заправляю на паралели 95 обычным!

Володимир

Цитата: Skif
Якщо там заливають український 95-тий, то його роблять з 92-го додаванням залізовмістних присадок.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Max 55

Меняй заправку, бензин уже с присадками!!!

Жека

Цитата: Володимир
Якщо там заливають український 95-тий, то його роблять з 92-го додаванням залізовмістних присадок.
Дякую, тепер зромувів!ну а взагалі можно на таких свічках їздити чи краще змінити?

Max 55

Цитата: SkifДякую, тепер зромувів!ну а взагалі можно на таких свічках їздити чи краще змінити?
Дёргатся будет постоянно
Можно химией почистить

Володимир

Цитата: SkifДякую, тепер зромувів!ну а взагалі можно на таких свічках їздити чи краще змінити?
Якщо є дома зазова плита то береш плоскогупцями свічку і грієш на вогні до червоного коліру, весь наліт вигорить і осипеться.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

Цитата: Володимир
Якщо є дома зазова плита то береш плоскогупцями свічку і грієш на вогні до червоного коліру, весь наліт вигорить і осипеться.
Канешно,а тоді від перегріву лопається ізолятор,свічка починає на корпус бить,а потом викидається у кущі...
Ніколи,заповни,ніколи не випалюй свічок....Свічки чистяться тіки піскорструйкою,ну а якщо такого нема то протираються тряпкою змоченою бензином,або акуратно чистиш мелкою наждачкою,ну ні в якому разі не випалюй...В мене по цьому ділу був досвід...

SWarlock

Цитата: yra..Свічки чистяться тіки піскорструйкою,ну а якщо такого нема то протираються тряпкою змоченою бензином,або акуратно чистиш мелкою наждачкою,ну ні в якому разі не випалюй...В мене по цьому ділу був досвід...
пескоструйка тоже очень сильно портит изолятор и он рассыпается, чесслово.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Жека

Цитата: VladimirNNА не проще их поменять? Не такие уж они и дорогие.
я уже про это подумал :) тогда и заправку надо минять, а то с новыми будет тоже самое!

Жулик

Не мучайте человека, то что бенз с присадками да но не настолько что-би чистить и менять свечи они норм выглядят ну просто немного аранжоватые. Короче чистой свечи тут не обойтись ржавчина и окисление на свичах чисть не чисть если пробивает то только замена. Возьми щетку по металу зажми счечу в тиски и почисть поставь если ок работает нормально нече не троит не дергает оставляй все с ними норм, если нет замена. Заправляйся на норм заправках тогда свечи станут кирпичные это норм а если красные значит меняй опять. Я заправляюсь на лукойле таких проблем нет уже год на одних свечях, раньше каждих 4тис менял...